Το Ευχαριστώ της οικογένειας για την ανάσυρση του αυτοκινήτου από το Σπερχειό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 08:20 Το Ευχαριστώ της οικογένειας για την ανάσυρση του αυτοκινήτου από το Σπερχειό

Το αυτοκίνητο, ένα μαύρο Navara, εκλάπη από τη Δαμάστα Λαμίας το βράδυ του Σαββάτου και ο κλέφτες το χρησιμοποίησαν για να «μπουκάρουν» στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Καμένα Βούρλα, όπου φόρτωσαν το ΑΤΜ και εξαφανίστηκαν. Στη συνέχεια το πρωί της Κυριακής οι κακοποιοί πήγαν στη παλιά γερμανική γέφυρα του Σπερχειού στην Ανθήλη και το πέταξαν στο ποτάμι.

Το πρωί της Τρίτης στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να γίνει η ανάσυρση από την κοίτη του ποταμού. Δυστυχώς το αυτοκίνητο είχε διαλυθεί (δείτε εδώ)

Το ευχαριστήριο:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, την Ασφάλεια Λαμίας, το Πυροσβεστικό Σώμα Λαμίας, το Λιμενικό της Στυλίδας για την διάθεση του δύτη, η βοήθεια του οποίου ήταν πολύτιμη, καθώς επίσης και την την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και ειδικότερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καρακάντζα Αθανάσιο που σε συνεργασία με τον κ. Πολύζο Ζώη βοήθησαν για την ανέλκυση του αυτοκινήτου μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους σας....!!!!!!»

Η οικογένεια Μπάκα

Προσαρμοσμένη αναζήτηση