Νεκροταφείο Ξηριώτισσας Λαμίας: Τα καλά να λέγονται…

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 14:09 Νεκροταφείο Ξηριώτισσας Λαμίας: Τα καλά να λέγονται…

Επειδή πολύ σωστά προβάλλεται τα κακώς κείμενα στην πόλη μας και γενικότερα όπου τα καταγγέλλουν οι πολίτες, έτσι πιστεύω καλό είναι να παρουσιάζονται και τα καλά που γίνονται.

Έτσι ένιωσα την ανάγκη να σας μεταφέρω την αλλαγή της εικόνας του νεκροταφείου της Ξηριώτισσας. Από το 2016 που έγινε η τελευταία κατοικία του πατέρα μου, το κοιμητήριο δεν υπήρξε ποτέ σε καλύτερη κατάσταση από ότι είναι σήμερα. Η αλλαγή είναι μεγάλη και το βλέπουμε όσοι πηγαίνουμε σχεδόν καθημερινά για να περιποιηθούμε τους τάφους και να ανάψουμε τα καντηλάκια.

Ρώτησα και έμαθα ποιος ευθύνεται για αυτή την αλλαγή και μου είπαν ότι υπάρχει υπεύθυνος από το Δήμο ο Κώστας Κερπινιώτης. Τον είχα δει να κλαδεύει μόνος του τα δέντρα και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είναι Αντιδήμαρχος και όχι υπάλληλος. Τον ευχαρίστησα προσωπικά και θεώρησα υποχρέωση μου να τον αναφέρω γνωρίζοντας ότι από πίσω είναι και το προσωπικό του Δήμου.

Η παράκλησή μου είναι να συνεχίσουν να ενδιαφέρονται το ίδιο και στο μέλλον για το μέρος ανάπαυσης των ψυχών των αγαπημένων μας και να μην ξαναδούμε εικόνες που δεν τιμούν γενικότερα την πόλη μας.

Αθηνά Καλογήρου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση