Ποδηλατόδρομος….κινδύνου!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Μαΐου 2020 09:03 Ποδηλατόδρομος….κινδύνου! (φώτο αρχείου)

Όπως γράφει και ο τίτλος,ο γνωστός σε όλους μας «Ποδηλατόδρομος» έχει γίνει πλέον επικίνδυνος.Και θα σας εξηγήσω το γιατί...

Όλοι μας γνωρίζουμε,πως διανύουμε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη. Η χώρα μας όπως και όλες οι χώρες παγκοσμίως «δοκιμάζονται» από τον ιό που ακούει στο όνομα «COVID-19».

Ύστερα από τα μέτρα που πάρθηκαν από την κυβέρνηση(Περιορισμός Μετακινήσεων,Συνωστισμός κτλπ),για την αντιμετώπιση αυτού του ιού, ο κόσμος της Λαμίας άρχισε να χρησιμοποιεί πάρα πολύ τον Ποδηλατόδρομο για να αθληθεί,αλλά και να ξεφύγει από την «κλεισούρα».ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!

Δυστυχώς όμως,υπάρχουν και κάποιοι ανεγκέφαλοι συμπολίτες μας(Οι γνωστοί-άγνωστοι) οι οποίοι καθημερινά προκαλούν με την συμπεριφορά τους,τρέχοντας με υπερβολική ταχύτητα και κάνοντας φιγούρες με τα αυτοκίνητά τους ή με τα μηχανάκια στον δρόμο δίπλα από τον ποδηλατόδρομο την ίδια στιγμή που υπάρχει κοσμοσυρροή από ανθρώπους και κυρίως μικρά παιδιά.

Η αστυνομία,ενώ κάνει συνεχώς περιπολίες με αρκετά οχήματα και μηχανές για την τήρηση της Δημόσιας υγείας και τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται στο πλαίσιο αυτής,φαίνεται να αδιαφορεί ή να έχει «ξεχάσει» τους υπόλοιπους νόμους που αναφέρονται σε τέτοιου είδους αθέμιτες συμπεριφορές...

Και εδώ έρχεται η εξής ερώτηση....

Τι θα γίνει  αν χαθεί ο έλεγχος από κάποιο όχημα και υπάρξει ατύχημα;

Η αστυνομία που είναι;

Σαφώς και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας αποτελεί προτεραιότητα, αλλά και η υγεία μας στο σύνολό της αποτελεί εξίσου προτεραιότητα.

Θα ήθελα λοιπόν,να κάνω μια έκκληση προς την αστυνομία της πόλης μας να είναι λίγο πιο σκληρή με τέτοιου είδους φαινόμενα και να υπάρχει η κατάλληλη τιμωρία για τους παραβάτες.

Αναγνώστης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση