Στο δρόμο για την Παναγιά Δαμάστα... με μεγαλύτερη ασφάλεια!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 10:09 Στο δρόμο για την Παναγιά Δαμάστα... με μεγαλύτερη ασφάλεια!

Διαβάστε το κείμενο που μας έστειλε αναγνώστρια:

«Μακριά από τους λατρευτικούς χώρους για μεγάλο χρονικό διάστημα, η ανάγκη για προσευχή, γαλήνη και άμεση επικοινωνία με τα Θεία οδήγησε τα βήματά μου την Κυριακή στην Ιερά Μονή Δαμάστας. Η διαδρομή ευχάριστη μα επικίνδυνη σε αρκετά σημεία, λόγω απότομων στροφών και καθιζήσεων του οδοστρώματος.

Συζητώντας με τις μοναχές, πληροφορήθηκα τα προβλήματα. Η κατάσταση με προβλημάτισε (γιατί δεν πρέπει να εναποθέτουμε τα πάντα στις πρεσβείες της Παναγιάς μας) και απευθύνθηκα στους αρμοδίους. Η ανταπόκριση ήταν άμεση!

Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαμίας και τον Εντεταλμένο Δ.Σ της Δημοτικής Ενότητας Γοργοποτάμου κ. Δημήτριο Μπεσλεμέ για την άμεση κινητοποίηση για την τοποθέτηση προστατευτικών - προειδοποιητικών κώνων σε όλα τα επικίνδυνα σημεία κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στην Ιερά Μονή Δαμάστας, ώστε να είναι πλέον ασφαλέστερη η κυκλοφορία οχημάτων και προσκυνητών.

Είναι σημαντικό να επισημαίνουμε και να επαινούμε και τα θετικά, όπου και όταν συμβαίνουν!...Η Παναγία, η Δαμάστα ας είναι βοήθεια όλων!»

Αναγνώστρια

Προσαρμοσμένη αναζήτηση