Λουτρά Υπάτης: Ως πότε θα συνεχιστεί η απαξίωση;;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 12:59 Λουτρά Υπάτης: Ως πότε θα συνεχιστεί η απαξίωση;;

Διαβάστε την καταγγελία της Ένωσης Ξενοδόχων Λουτρών Υπάτης:

«Τι κι αν η κυβέρνηση ξεκίνησε την προσπάθεια για την διάσωση της τουριστικής περιόδου.

Τι κι αν βουλευτές του νομού μας έκαναν εποικοδομητικές προτάσεις για την τόνωση του Ιαματικού τουρισμού και την ανάγκη στήριξης των Λουτροπόλεων.

Η ΕΤΑΔ Α.Ε., η εταιρεία του Δημοσίου που διαχειρίζεται τα Ιαματικά λουτρά φαίνεται να μην καταλαβαίνει τίποτε από τα παραπάνω συνεχίζοντας το καταστροφικό έργο της πλήρους απαξίωσης της Λουτρόπολης .

-Το πάρκο παραμένει σε άθλια κατάσταση ,κατάξερο παρά τις καταγγελίες που δημοσιεύτηκαν εδώ και καιρό για τον κίνδυνο πυρκαγιάς και την πλήρη καταστροφή του.

-Η ημερομηνία έναρξης του Υδροθεραπευτηρίου άγνωστη και καμία ενέργεια δεν έχει γίνει για την έγκαιρη πρόσληψη του απαραίτητου εποχικού προσωπικού.

- Απαραίτητες εργασίες συντήρησης του εξοπλισμού δεν έχουν καν ξεκινήσει με κίνδυνο το Υδροθεραπευτήριο να μείνει χωρίς Ιαματικό νερό.

Οι επαγγελματίες της περιοχής μετά το πλήγμα από το προσωρινό κλείσιμο των επιχειρήσεων τους λόγω της πανδημίας , βρίσκονται πλέον σε απόγνωση αντιμετωπίζοντας πλέον την πιθανότητα η Λουτρόπολη να παραμείνει κλειστή για πολύ καιρό ακόμη λόγω ΕΤΑΔ Α.Ε.

Επιτέλους, ούτε οι Βουλευτές του νομού μας, ούτε οι τοπικοί Περιφερειακοί και Δημοτικοί άρχοντες δεν μπορούν να παρέμβουν για να σώσουν την Λουτρόπολη!!!!!

ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ??????»

Ένωση Ξενοδόχων Λουτρών Υπάτης

Δείτε εικόνες:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση