Η παράνομη στάθμευση είναι μια μάστιγα για την πόλη μας...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 10:20 Η παράνομη στάθμευση είναι μια μάστιγα για την πόλη μας...

Θα ήθελα να επισημάνω, πως η παράνομη στάθμευση είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για όλους τους κατοίκους της πόλης μας που επιλέγουν να περπατήσουν αντί να πάρουν το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι τους.

Αυτού του είδους συμπεριφορά, δεν μας τιμά και δείχνει μια εικόνα πλήρους αδιαφορίας προς τον συνάνθρωπο.

Στην προκειμένη περίπτωση στη φωτογραφία που σας επισυνάπτω, η οποία τραβήχτηκε μπροστά από το ΑΒ Βασιλόπουλος και απέναντι από τον ΕΦΚΑ επί της Θερμοπυλών, βλέπουμε πως ορισμένοι δημότες επιλέγουν να σταθμεύσουν επάνω στο πεζοδρόμιο, εμποδίζοντας όχι μόνο τη διέλευση των πεζών αλλά και των ατόμων με ειδικές ανάγκες για τους οποίους άλλωστε δημιουργήθηκαν αυτές οι ράμπες πρόσβασης. Εννοείται βέβαια ότι οι γονείς με παιδιά και καροτσάκια, δεν μπορούν να περάσουν και βγαίνουν στον δρόμο.

Η αστυνομία κάνει το έργο της αλλά η παράνομη στάθμευση είναι μια μάστιγα για την πόλη μας.

Η ειρωνεία είναι πως για τους πελάτες του σουπερμάρκετ, υπάρχει υπόγειο πάρκινγκ ακριβώς απέναντι…. Παρόλα αυτά τα πεζοδρόμιο και οι τριγύρω διαβάσεις είναι οι προτιμότερες θέσεις για παρκάρισμα…

Παρακαλώ λοιπόν, να αναδείξετε το πρόβλημα και να προωθήσετε το μήνυμα στους υπεύθυνους του Δήμου μας, έτσι ώστε να τοποθετηθούν και σε αυτό το σημείο του πεζοδρομίου τα αντίστοιχα κολωνάκια που υπάρχουν σε όλες τις ράμπες της πόλης μας, τα οποία εμποδίζουν τα οχήματα να ανεβαίνουν στο πεζοδρόμια. Ίσως έτσι αμβλυνθεί η καθημερινή και διαρκής παράνομη στάθμευση στο συγκεκριμένο σημείο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Προσαρμοσμένη αναζήτηση