Λουτρά Υπάτης: Προβληματισμός και Αγανάκτηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 21:23 Λουτρά Υπάτης: Προβληματισμός και Αγανάκτηση

Το σήριαλ για την έναρξη λειτουργίας της Ιαματικής πηγής συνεχίζεται και προκαλεί προβληματισμό και αγανάκτηση στους επαγγελματίες της περιοχής και την τοπική κοινωνία που θεωρούν πλέον ότι εμπαίζονται από όλες τις πλευρές.

Η ανάδειξη του προβλήματος ξεκίνησε δύο μήνες πριν στις 20 Μάιου όπου και η σχετική δημοσίευση στο lamiareport  που παρουσίασε ανάγλυφα την εικόνα απαξίωσης με το κατάξερο και εγκαταλελειμμένο πάρκο.

Στη συνέχεια στις 4 Ιουνίου η Ένωση ξενοδόχων με παρέμβασή της στα τοπικά μέσα παρουσίασε και πάλι την ζοφερή εικόνα ζητώντας την παρέμβαση των τοπικών βουλευτών και της Δημοτικής αρχής για την έναρξη του Υδροθεραπευτηρίου.

Στις 18 Ιουνίου ,και με στάσιμη την κατάσταση ,έγινε συνάντηση στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε. εταιρείας του Δημοσίου που είναι διαχειρίστρια της Ιαματικής πηγής ,με συμμετοχή του Γιάννη Οικονόμου βουλευτή Φθιώτιδας της Ν.Δ. ,της αντιδημάρχου Τουρισμού δήμου Λαμιέων Αμαλίας Ποντίκα ,και του προεδρείου της Ένωσης ξενοδόχων.

Στην συνάντηση ο διευθύνων της ΕΤΑΔ Α.Ε  διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενος ότι τα Λουτρά θα λειτουργήσουν  άμεσα  εντός ολίγων ημερών.

Σήμερα μετά την πάροδο ενός μήνα από την συνάντηση η κατάσταση δεν έχει αλλάξει σε τίποτα.

Η τοπική κοινωνία θεωρεί και δικαίως ότι εμπαίζεται, και όλοι αναρωτιούνται πλέον  πως είναι δυνατόν η διοίκηση ενός δημόσιου οργανισμού, να αγνοεί προκλητικά όλες τις παρεμβάσεις  των αιρετών εκπροσώπων ,βουλευτών  και δημοτικής αρχής  και να καταστρέφει την  ήδη λαβωμένη οικονομία της περιοχής κρατώντας την Ιαματική πηγή κλειστή.

Έτσι αντιλαμβάνονται κάποιοι την επανεκκίνηση της οικονομίας και του Τουρισμού που διακηρύσσει η κυβέρνηση ???

Έτσι  θα υλοποίηση η Δημοτική Αρχή τις εξαγγελίες της για αξιοποίηση των Ιαματικών πηγών .????

Τελικά  πως  μπορεί να σταματήσει ο κατήφορος και η ανευθυνότητα ???

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΥΠΑΤΗΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση