Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θα φροντίσει κανείς να μας απαλλάξει από τα χειμερινά ντους;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 08:06 Θα φροντίσει κανείς να μας απαλλάξει από τα χειμερινά ντους;

Λόγω του επικείμενου χειμώνα, όλοι μας έχουμε διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, ή έχουμε πέσει θύματα της προχειρότητας με την οποία έχουν πλακοστρώσει κάποιοι εργολάβοι ή υπηρεσίες του Δήμου, αρκετά πεζοδρόμια, με συνέπεια με τις πρώτες βροχές, μόλις πατήσει κάποιος πάνω σε κούφιες πλάκες, να πετάγονται τα νερά και να μας βρέχουν τα πόδια ή ακόμη και από πάνω μέχρι κάτω, σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις, τόσο εμάς ή κάποιο διερχόμενο.

Ειλικρινά, επειδή το φαινόμενο αυτό δεν είναι σημερινό και δεν αφορά την παρούσα Δημοτική Αρχή γι' αυτό το φαινόμενο, αυτό δεν την απαλλάσσει των ευθυνών της, γιατί θα μπορούσε και μπορεί έστω και τώρα να βγάλει έξω 2-3 συνεργεία, αποτελούμενα από 1-2 άτομα, προκειμένου να περάσουν αμέσως μετά από μια βροχόπτωση από όλα τα πεζοδρόμια, ώστε να διαπιστώσουν ποιες πλάκες θέλουν κόλλημα, ώστε να απαλλαγούμε από τα χειμερινά πεζοδρομιακά  ντους ή ακόμη και μπάνια.

Εκτός αν οι αρμόδιοι δεν το έχουν εντοπίσει, ή δεν το έχουν ακούσει, οπότε αφήστε να διαιωνίζεται αυτό το "ωραίο χειμερινό ντους" για τους πολίτες!

Αναγνώστης

ΥΓ: Θα μπορούσε ο Δήμος να δώσει ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε οι πολίτες να δηλώνουν στην αρμόδια υπηρεσία τα σημεία που έχουν πρόβλημα.