Επίθεση από αδέσποτα (?) στα Καλύβια Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 08:08 Επίθεση από αδέσποτα (?) στα Καλύβια Λαμίας

Για τα συγκεκριμενα σκυλιά εκτός από την καταγγελία που θα διαβάσετε παρακάτω, έχουν γίνει και τηλεφωνικές καταγγελίες στο LamiaReport

«Ο παράλληλος δρόμος κάτω από την Καρπενησίου στο ύψος της Βιομηχανίας Γάλακτος πληροί όλα τα κριτήρια ασφάλειας με ελάχιστη κίνηση  αυτοκινήτων για κάποιον που θέλει να περπατήσει ή να ποδηλατήσει και καθημερινά κινούνται εκατοντάδες πεζών και ποδηλατών.

Είμαι ερασιτέχνης ποδηλάτης και περνάω τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα από το σημείο. Μέχρι εκεί καλά.

 Ανάμεσα στον Κένταυρο (Οικοδομικά υλικά) και στο φανοποιείο του Τάκη Μπατζελή υπάρχουν μόνιμα 2 μεγάλοι σκύλοι που είναι κοινό μυστικό (και για αυτό το δημοσιοποιώ, μήπως δοθεί λύση) ότι είναι ο τρόμος της περιοχής. Έχω δει πολλές επιθέσεις σε πεζούς και προχθές μου επιτέθηκαν και δάγκωσαν το πόδι μου (για το οποίο λαμβάνω αντιβίωση).

Ρώτησα κατοίκους της γειτονιάς και όλοι αναφέρουν ότι ανήκουν και ταΐζονται από κάποιον ξυλουργό εκεί που έχει αποθήκη. Αυτός από ότι κατάλαβα κρύβεται πίσω από το ότι είναι στον εξωτερικό χώρο του οικοπέδου του , οπότε είναι "αδέσποτα". 

Κάλεσα την Άμεση δράση και υπέδειξα το σημείο. Οι ευγενέστατοι αστυνομικοί μου είπαν ότι είναι αρμοδιότητα του Δήμου Λαμιέων.

Δεν θα έχω κανέναν ενδοιασμό να υποβάλλω μήνυση κατά παντός υπευθύνου τις επόμενες ημέρες αν με ξαναακουμπήσουν.

Εύχομαι οι αρμόδιοι να κάνουν τα δέοντα πριν πάθει ζημιά πολύς κόσμος και δημοσιοποιώ και φωτογραφία από την επίθεση σε ηλικιωμένο καθώς περίμενα το περιπολικό, τον οποίο κόντεψαν να κατασπαράξουν».

Αναγνώστης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση