Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παιδική χαρά στο Παγκράτι...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 11:14 Παιδική χαρά στο Παγκράτι...

Είμαι 32 χρονών και είμαι κάτοικος της συνοικίας Παγκρατίου στη Λαμία.  Στα παιδικά  μου χρόνια όσο θυμάμαι δεν έβλεπα χαλασμένες παιδικές χαρές πουθενά. Τώρα κανένας δεν ασχολήθηκε δεν ξέρω και που να απευθυνθώ αν έχει καποιο σύλλογο, είμαστε σε καραντίνα πρέπει να προσέχουμε και σωστό είναι αυτό.

Σήμερα αποφάσισα να πάω μια βόλτα με το παιδί μου με ρώτησε: «να κάνω λίγο κούνια;» του λέω στα γρήγορα δεν πρέπει να είμαστε εδώ, μου λέει «μπαμπά τσουλήθρα δεν έχει?» τι να του πω? μου λέει «πάρε τον φίλο σου τον ξυλουργό να έρθει να την φτιάξει»... ποιο το 6 χρονών παιδί....!!!

Αυτό που συνάντησα στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην οδό Μετσόβου και Καράγιωργα ήταν απλά τραγικό. Δεν θα πω πιο αναλυτικά καλό θα ήταν να τα δείτε μόνοι σας. Η ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΟΙ 4 ΠΛΑΤΕΙΈΣ.

Καλό θα ήταν να δείτε και λίγο παραπέρα... σας ψηφίσαμε για κάτι καλό για κάτι ξεχωριστό για να κάνετε την διαφορά. Η παιδική χαρά στην 1η καραντίνα είχε τσουλήθρα, ναι ναι τσουλήθρα μόνο που ήταν μόνο τα σκαλιά και με σύρμα πιασμένα για να μην ανεβαίνουν και  χτυπήσουν.

Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Καλό θα ήταν ο δήμαρχος οι αντιδήμαρχοι το δημοτικό συμβούλιο να τα βλέπουν.

Καλή χρονιά να έχουμε με το 2021 να βγούμε από την πανδημία, όλα τα άλλα θα έρθουν σιγά σιγά υγεία και ευτυχία.

Κάτοικος συνοικίας Παγκρατίου Λαμίας