Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διακοπή ρεύματος χωρίς προειδοποίηση;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 09:57 Διακοπή ρεύματος χωρίς προειδοποίηση;

Είμαι κάτοικος Αμφιθέας και μου προκαλεί οργή το γεγονός ότι χωρίς προειδοποίηση, βρέθηκα μέσα στο κρύο χωρίς ρεύμα το πρωί της Τρίτης (19/1).

Από το μίνι μάρκετ της γειτονιάς έμαθα - όπως κι εκείνη έμαθαν από κάποιον άλλον πελάτη που ΕΤΥΧΕ να ενημερωθεί, ότι χθες πέρασε αυτοκίνητο και ειδοποιούσε για διακοπή ρεύματος από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί! Μπήκα στο έγκριτο σάιτ σας να διαβάσω τους λόγους της διακοπής και δε βρήκα πουθενά κάποια ειδοποίηση.

Δηλαδή εν έτει 2021 η ειδοποίηση των ιθαγενών στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας Στερεάς γίνεται με τη ντουντούκα;!

Ειλικρινά αυτό με εξοργίζει περισσότερο και από το γεγονός ότι κανείς δε σκέφτηκε ότι αυτή την ώρα δεκάδες παιδιά της γειτονιάς έχουν τηλεκπαίδευση και δεν έχουν ίντερνετ. Για το κρύο θα κάνουμε υπομονή. Για τα ευπαθή πράγματα του ψυγείου, θα τα βγάλουμε στο μπαλκόνι.

Πληροφορήθηκα από το γιο μου ότι και ο καθηγητής δεν έχει επίσης ίντερνετ γιατί κάνει το μάθημα από το σχολείο που τυχαίνει να παίρνει ρεύμα από το ίδιο δίκτυο! Τι γίνεται όμως με τους καθηγητές που κάνουν από το σπίτι τους που δεν είναι στα χέρια του ίδιου εργολάβου; Την απουσία θα τη δικαιολογήσει ο κ. εργολάβος, ο κ. της ΔΕΗ ή όποιος άλλος πέρασε με την ντουντούκα και δεν τον ακούσαμε;

Αναγνώστης - Έλληνας ιθαγενής

Σ.LR.: Δεν υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στις καταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ που σημαίνει ότι πρόκειται για κάποια εργολαβία τοπικού έργου, που ο υπεύθυνος αγνόησε την υποχρέωση ενημέρωσης των πολιτών μέσω των ΜΜΕ.