Διακοπή ρεύματος με ντουντούκα...

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 13:37 Διακοπή ρεύματος με ντουντούκα... (φώτο αρχείου)

«Είμαστε κάτοικοι της περιοχής Αμφιθέας και μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι εν έτει 2021 δυστυχώς βιώνουμε τριτοκοσμικές καταστάσεις!

Είναι δυνατόν να γίνεται διακοπή ρεύματος χωρίς ενημέρωση; Υπάρχουν παιδιά που δίνουν εξεταστική μέσω τηλεκπαίδευσης και χάσανε το μάθημά τους! Υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, οι οποίοι δεν περιμένουν μέσα στο κρύο στις βεράντες τους για να ενημερωθούν για τις βλάβες της ΔΕΔΗΕ μέσω ντουντούκας!!! 

Όταν επικοινωνήσαμε με το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΔΗΕ δεν γνώριζαν για ποιο λόγο έγινε η διακοπή και πότε θα επανέλθει το ρεύμα. Μετά από επίμονες προσπάθειες ήρθαμε σε επαφή με Διευθυντικό στέλεχος της ΔΕΔΗΕ, ο οποίος όχι μόνο δεν ήταν συνεργάσιμος να εξηγήσει το λόγο της διακοπής, αλλά ύψωσε και τη φωνή του λες και βρισκόταν στο σπίτι του και όχι στο γραφείο του, το οποίο κατέχει από τους πελάτες της ΔΕΔΗΕ και μόνο όταν ενημερώθηκε ότι θα λάβετε γνώση της κατάστασης υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει το ρεύμα μία ώρα νωρίτερα της προκαθορισμένης διακοπής όπως και έγινε!!!

Ποιος τελικά αναλαμβάνει την ευθύνη για αυτές τις καταστάσεις; Τα συμπεράσματα δικά σας!!! Ευχαριστώ».

Κάτοικος Αμφιθέας Λαμίας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση