Η απάντηση του Δήμου Λαμιέων για το ραντεβού στα ΚΕΠ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 08:04 Η απάντηση του Δήμου Λαμιέων για το ραντεβού στα ΚΕΠ

Ο Δήμος Λαμιέων απατωντας στη χθεσινη καταγγελία αναγνωστριας για τα ΚΕΠ με τίτλο "Ραντεβού στα τυφλά", σημειωνει ότι η καταγγελουσα ειχε ακυρωσει η ίδια το ραντεβού της και παρ’ όλα αυτά εξυπηρετηθηκε.

Επίσης υπενθυμίζει ότι για οποιοδήποτε αίτημα ή πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι δημότες μπορούν να καλούν στη γραμμή εξυπηρέτησης του δημότη στο πενταψήφιο 15188.

Δείτε παρακάτω την απάντηση του Δήμου Λαμιέων:

«Η καταγγέλλουσα τηλεφώνησε την 9/2 στο ΚΕΠ για να κλείσει ραντεβού για το γνήσιο της υπογραφής. Το ραντεβού της προγραμματίστηκε  για 16/2  8:30 πρωινή.

Λόγω των  επικρατουσών  καιρικών συνθηκών  τηλεφώνησε την 15/2  και  ακύρωσε  το ραντεβού και στη θέση της προγραμματίστηκε  άλλο ραντεβού με  άλλο  όνομα.

Παρ’ όλα αυτά  παρουσιάστηκε την Τρίτη 16/2 και ζήτησε να εξυπηρετηθεί. Ο security της είπε ότι το όνομά της  δεν βρίσκεται στον κατάλογο  και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί ενημερώνοντας  και  την αρμόδια προϊσταμένη, η οποία, παρ’ όλα αυτά  και κατά παρέκκλιση  του εξυπηρετούμενου ήδη κοινού,  την εξυπηρέτησε  εκτός  κτιρίου, ικανοποιώντας το αίτημά της, για να μην διαμαρτυρηθούν οι υπόλοιποι πολίτες που ήταν με προγραμματισμένα ραντεβού.

Επισημαίνεται δε ότι όλες οι υπηρεσίες των ΚΕΠ λειτουργούν με ραντεβού, για  λόγους  δημόσιας  υγείας , σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα  στις αριθμ.ΔΥΜΣ/Φ5/38/32821/20-11- 2020 και ΔΥΜΣ/Φ5/39/34765/10-12-2020 και  ΔΙΔΑΔ/Φ69/144/οικ.2605/11-2-2021 (ΑΔΑ 9ΣΦΕ46ΜΤΛ6-ΞΑ4)  εγκυκλίους του ΥΠΕΣ.

Επίσης ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι για οποιοδήποτε αίτημα ή πρόβλημα αντιμετωπίζουν μπορούν να καλούν στο πενταψήφιο 15188, που είναι η γραμμή εξυπηρέτησης του δημότη, για οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τις υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων».       

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com