Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μας ακολουθούσε ένας περίεργος τύπος....

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 08:43 Μας ακολουθούσε ένας περίεργος τύπος....

Καλό θα είναι να έχουμε το νου μας εκεί έξω γιατί κυκλοφορούν διάφοροι περίεργοι τύποι...

Αυξητική τάση παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο της παρενοχλητικής παρακολούθησης (Stalking), της εξακολουθητικής, δηλαδή, παρακολούθησης ανθρώπων, χωρίς τη χρήση βίας, που δημιουργεί ωστόσο φόβο και ανησυχία σε όσους υφίστανται αυτή τη συμπεριφορά.

Δείτε τι έστειλε στα social media του LR φίλη αναγνώστρια:

«Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι σημαντικό μαζί σας και αν είναι δυνατόν να το κοινοποιήσετε στην σελίδα σας.

Το απόγευμα της Τετάρτης (17/2) καθώς ανέβαινα από το κέντρο προς το γήπεδο με δύο φίλες μου κατά τις 7:00', υπήρχε ένας τυπάς που μας ακολουθούσε, περιπου 1.70 σε ύψος, φορούσε γκρι ζακέτα, κουκούλα και μπλε τζιν.

Στην αρχή δεν τον παρατηρήσα καθολου αλλά καθώς περπατούσαμε ένιωσα πως κάποιος μας ακολουθούσε, το ίδιο και οι φίλες μου. Όταν φτάσαμε προς το γήπεδο και περάσαμε τον δρόμο απέναντι από την καφετέρια hood, ο τύπος συνέχισε να περπατά μεχρι λίγο πιο πάνω, (νομίζω κατάλαβε πως τον καταλάβαμε εκείνη την στιγμή γι αυτό και συνέχισε ) μεχρι την γωνία από το φαρμακείο όπου και σταμάτησε εκεί για δύο λεπτά, και άρχισε να κατεβαίνει τον δρόμο παλι κάτω για κέντρο.

Καθώς, κατέβαινε ομως γύρισε και μας κοίταξε αρκετές φορές λες και μας περίμενε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε το πρόσωπο του καθώς ήταν σκυμμένος και κοιτούσε κάτω αλλά περπατούσε γρήγορα πίσω μας και μόλις τον καταλάβαμε άρχισε να κόβει ταχύτητα. 

Σας αναφέρω το περιστατικό γιατί όπως δυστυχώς όλοι γνωρίζουμε τέτοια συμβαίνουν συχνά και παντού και καλό είναι να προσέχουμε πάντα όπου και αν είμαστε.

Σας παρακαλώ κοινοποιήστε το!!»

Αναγνώστρια