Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πήγα για εξετάσεις και με ξέχασαν στο αυτοκίνητο...

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 22:20 Πήγα για εξετάσεις και με ξέχασαν στο αυτοκίνητο... (φώτο αρχείου)

Σάββατο βράδυ 10:20 είμαι στα επείγοντα περιστατικά του ΓΝ Λαμίας με πυρετό και χρειάζεται να κάνω τεστ κορωνοϊού.

Μιλάω με κάποιον υπάλληλο του νοσοκομείου και αφού μου παίρνει τα στοιχεία μου είπε ότι θα πάρει γύρω στις δύο ώρες όλη η διαδικασία. Εντάξει τους λέω και περιμένω στο αυτοκίνητο.

Στο 20λεπτο με παίρνουν να με πάνε σε ένα κοντέινερ που έχουν από ότι κατάλαβα να πάρουν αίμα. Μπαίνω μέσα και τι να δω. Το κρεβάτι με το μεταχειρισμένο χαρτί που είχε μπει ο προηγούμενος από εμένα,  και είχε πάνω διάφορες κηλίδες αίματος...

Και του κάνω την απλή λογική ερώτηση ότι για να ξαπλώσει πάνω κάποιος πρέπει να στρώσει το κρεβάτι με καθαρό χαρτί και γενικά να καθαριστεί το μέρος εκείνο του κρεβατιού τουλάχιστον πράγμα το οποίο δεν έγινε. 

Αντ΄ αυτού μετά από φασαρία με ξαναπάνε στο αυτοκίνητό μου και δεν ξέρω για ποιον λόγο με ξεχνάνε εκεί έως την ώρα που έφυγα από εκεί. Η ώρα είχε πάει 12 τα μεσάνυχτα που σας πήρα τηλέφωνο.

Πας να κάνεις ένα τεστ γιατί έχεις πυρετό και γιατί έχεις έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο και οι κύριοι του νοσοκομείου Λαμίας σε έχουν βάλει τιμωρία δύο ώρες, σε ένα περιβάλλον ακατάλληλο για τα αυτονόητα.

Τελικά το τεστ δεν έγινε ποτέ και με ανάγκασαν να φύγω, αντί να με βάλουν μέσα και να μου κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις .

Αναγνωστης