Λαμία: Ο ένας του χτύπησε το αυτοκίνητο κι έφυγε. Ο άλλος όμως....

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 08:38 Λαμία: Ο ένας του χτύπησε το αυτοκίνητο κι έφυγε. Ο άλλος όμως....

Ο πρώτος και ο δεύτερος οδηγός....Δύο κόσμοι διαφορετικοί όπως και ο καθρέπτης της κοινωνίας μας!

«Σήμερα 15/6/2021, στις 9.49 πρωί, ασημί όχημα (dacia santero 2010?), κινούμενο επί της Αμφικτυόνων,  με κατεύθυνση (Κύπρου->Γοργοποτάμου) στο ύψος του παιδιατρείου, ξήλωσε τον Αριστερό καθρέφτη του σταθμευμένου μου οχήματος και παρά την παρουσία μαρτύρων, ο οδηγός απτόητος συνέχισε την πορεία του. Ωστόσο, ο οδηγός του οχήματος που ακολουθούσε (honda; ανθρακί; Κυπαρισσί;), έκανε στην άκρη και μάζεψε τα μέρη του ξηλωμένου καθρέφτη και τα τοποθέτησε στο παρμπρίζ μου.

Πραγματικά λυπάμαι για τον πρώτο οδηγό, αλλά πολύ περισσότερο νιώθω ευγνώμων και γεμάτος ελπίδα για την ύπαρξη του δεύτερου. Ο πρώτος δεν τον ένοιαξε, η εννοείται ασήμαντη, υλική ζημιά του ξένου οχήματος, θα θελα πολύ όμως να μάθω πως θα αντιδρούσε αν του χτυπούσαν τη δική του περιουσία και οι υπεύθυνοι εξαφανίζονταν. 

Αλλά τι αναρωτιέμαι; Εδώ παρατάνε χτυπημένους ανθρώπους, ο καθρέφτης θα τους πτοήσει;

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον οδηγό του 2ου οχήματος για την ευγενική του κίνηση. Θα θελα πολύ να τον ευχαριστήσω και δια ζώσης.

Υ.Γ. Το συμβάν είναι μαγνητοσκοπημένο από γνωστή εταιρεία παρακολούθησης! Το βίντεο θα παραδοθεί στις αρχές για όλες τις νόμιμες διαδικασίες. 
Αν κάποιος απ' τους δύο οδηγούς θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου, ας απευθυνθεί στο LamiaReport»
 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση