Γιατί τόση προχειρότητα στα έργα για το φυσικό αέριο;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 08:06 Γιατί τόση προχειρότητα στα έργα για το φυσικό αέριο;

Πολλές και καθημερινές είναι οι καταγγελίες για τις λακκούβες και τις τρύπες που έχει ανοίξει η εταιρεία που κάνει τα έργα του φυσικού αερίου στη Λαμία....

Οι καταγγελίες έχουν να κάνουν και με τη καθυστέρηση, αλλά και με την προχειρότητα και τις κακοτεχνίες.

«Στην οδό Αμφικτυόνων πριν από ένα μήνα ανοιχθεί λάκκος για τη σύνδεση φυσικού αερίου. Το ερώτημα είναι πόσος καιρός χρειάζεται ώστε να κλειστεί η τρύπα και να γίνει ομαλή η κυκλοφορία επί της Αμφικτυόνων τόσο των πεζών όσο και των αυτοκινήτων...», γράφει ο αναγνώστης που μας έστειλε την παρακάτω φωτογραφία.

«Διαμένω στην οδό Παλαιολόγου,εδώ και 20 μέρες (να μην πω μήνας) έχουν ανοιχτεί δύο τάφροι για το φυσικό αέριο.Το αποτέλεσμα; Όλη η Παλαιολόγου από το ύψος του Αγίου Δημητρίου μέχρι την Λεωνίδου να έχει γεμίσει χαλίκια και χώματα από τις βροχές έχουν φύγει τα χώματα με αποτέλεσμα να χαλάνε τα αυτοκίνητα μας όπως επίσης και από τα χαλίκια που εκτοξεύονται να κάνουν ζημιές στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. πότε θα ενδιαφερθεί ο εργολάβος να κλείσει τις τρύπες;από τον δήμο τον ελέγχει κανένας;»

Το ίδιο συμβαίνει σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της πόλης. όπως και στη Λεωφ. Καλυβίων από όπου ειναι το βίντεο που ακολουθεί:

Το θέμα ειναι ότι και σε αυτά που έριξαν αμμοχάλικο για να καλύψουν υποτίθεται τη λακκούβα, έριξαν πολύ παραπάνω, απ όσο έπρεπε, δημιουργώντας και πάλι πρόβλημα.

Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση