Στυλίδα: «Καλά τον παππού βρήκαν για να κόψουν πρόστιμο 350€ ?»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 07:55 Στυλίδα: «Καλά τον παππού βρήκαν για να κόψουν πρόστιμο 350€ ?»

«Καλά κάνουν και εφαρμόζουν το νόμο, όχι όμως να την πληρώνουν τα γεροντάκια, που μπορεί να έχουν και Αλτσχάιμερ....».

Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης του LamiaReport το πρωί της Τετάρτης έγιναν έλεγχοι για μάσκες από συνεργείο της αστυνομίας σε καταστήματα της Στυλίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να "έπεσαν" αρκετά πρόστιμα, όμως ένα από αυτά ήταν που εξόργισε το φίλο αναγνώστη που μας έστειλε την παρακάτω καταγγελία.

«Σήμερα ένα συνεργείο με αστυνομικούς, με πολιτικά ρούχα και όχι με στολή, μάλλον από Λαμία και όχι από Στυλίδα, έκανε έλεγχους σε καταστήματα της Στυλίδας για μάσκες. Όπως έμαθα μπήκαν μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο και βρήκαν έναν ηλικιωμένο από χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας ο οποίος δεν φορούσε μάσκα και του έκοψαν πρόστιμο 350 ευρώ. Μιλάμε για παππού πάνω από 80 ετών, που η σύνταξη του ειναι όσο και το πρόστιμο που του έκοψαν. Καλά κανουν και εφαρμόζουν το νόμο, όχι όμως να την πληρώνουν τα γεροντάκια, που μπορεί να έχουν και Αλτσχάιμερ. Δεν έχω δει την ίδια ευαισθησία σε άλλες κραυγαλέες περιπτώσεις. Νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρχει μια αξιολόγηση των περιπτώσεων και όχι να μας ενδιαφέρει μόνο, πόσες κλήσεις κόψαμε σήμερα??? »

Προσαρμοσμένη αναζήτηση