Αχ Κολυμβητήριο...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 10:00 Αχ Κολυμβητήριο...

Θα ήθελα να εκφράζω μια δυσαρέσκεια θα πω και απορία σχετικά με το κολυμβητήριο Λαμίας, όπως και κάποια ερωτήματα.

Προχθές  ημέρα Τρίτη 21-09-2021 καταφθάνω στο κολυμβητήριο Λαμίας που προσωρινά λειτουργεί στο ΤΕΙ Λαμίας για να παραλάβω την κόρη μου 9 ετών που τελείωνε το μάθημά στις 7.

Στρίβοντας προς την είσοδο του κολυμβητηρίου πριν την είσοδο στο προαύλιο του ΤΕΙ η πόρτα εισόδου ήταν κλειστή. Εγώ το πρώτο αυτοκίνητο που ήθελα να στρίψω και πίσω μου άλλα δύο. Από την απέναντι κατεύθυνση ένας ακόμη περίμενε απελευθερώσουμε τον δρόμο για να φύγει καθώς εφόσον σε δρόμο στενό, διπλής κατεύθυνσης υπάρχουν στην μία πλευρά παρκαρισμένα αυτοκίνητα, εκ των πραγμάτων ο διπλός γίνεται μονός!

Υπήρχε ένας φύλακας ιδιωτικής εταιρείας.

Σας παραθέτω τον διάλογό μας και τις απορίες μου στο τέλος:

ΕΓΩ: συγνώμη κλειστή είναι η πόρτα;

ΦΥΛΑΚΑΣ: ναι

ΕΓΩ: και εμείς πώς θα πάρουμε τα παιδιά μας;

ΦΥΛΑΚΑΣ: Να παρκάρετε απέξω

ΕΓΩ: ναι, αλλά που θα γυρίσουμε τώρα;

ΦΥΛΑΚΑΣ: να πάτε στο χωράφι να γυρίσετε (και μου δείχνει προς ποια κατεύθυνση εννοεί)

ΕΓΩ: ναι αλλά δεν μπορούμε, ο άνθρωπος  περιμένει να φύγουμε εμείς να περάσει

ΦΥΛΑΚΑΣ: Και τι με νοιάζει εμένα……..

ΕΓΩ: (αρχίζω να φουντώνω….) βάλτε μια πινακίδα αν δεν μπορεί να είναι ανοιχτή η πόρτα για να ξέρουμε, να μην στρίβουμε και να αφήνουμε τα αυτοκίνητα έξω

ΦΥΛΑΚΑΣ: (Δυσανασχετεί αλλά) σκύβει να ανοίξει την πόρτα (φαντάζομαι δεν θα είχε και άλλη επιλογή αφού είχαμε φρακάρει)

ΕΓΩ: Ευχαριστώ αλλά μπορείτε να ανοίξετε και λίγο την άλλη να περάσουμε;

(και εδώ παρεμβαίνει ένας άντρας;;;;;;;;; αν μπορεί να ειπωθεί αυτό…..μπα…αλλά και πώς να τον παρουσιάσεις σεμνά……..για να κάνει το σχόλιό του και να ανατριχιάσει το σύμπαν…..σιγά κυρία μου (πάλι καλά δεν είπε κυρά μου), νταλίκα έχεις; Φορτηγό χωράει να περάσει από εδώ, εσύ δεν χωράς ….χαχαχα….χαζοξεμοραμένο γελάκι που μπορεί να σε ωθήσει σε χειροδικία αλλά σκέφτεσαι έχεις ήδη καθυστερήσει)

ΦΥΛΑΚΑΣ: σκάει το γελάκι του…. (και εγώ μπορεί να το έσκαγα, δεν τον αδικώ, ηλίθιος ήταν ο άλλος ο σχολιαστής) …τραβάει την πόρτα περνάμε όλοι μέσα να πάρουμε τα παιδιά μας.

 Κατεβαίνοντας, απευθύνομαι στον αντιπαθέστατο σχολιαστή περί νταλίκας,  φορτηγού κλπ ότι αυτά να τα λέει στην γυναίκα του και όχι σε εμένα και ειρωνικά απαντάει ….άντε τράβα τον δρόμο σου…….

Διευκρίνιση εδώ ότι δε γνωρίζω αν ήταν αθλητής ή προπονητής, απλά εύχομαι να ήταν γεροντοαθλητής. Θα το ερευνήσω το θέμα γιατί αν ήταν προπονητής, δεν θα ήθελα να προπονεί το παιδί μου….

Και μετά από όλα αυτά έρχομαι να ρωτήσω τον αξιόλογο δήμαρχό μας που φωτογραφιζόταν όλο καμάρι για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου και όποιον άλλο είναι αρμόδιος……..

  1. Εφόσον παραχωρήθηκε το κολυμβητήριο δεν θα έπρεπε οι γονείς να έχουν το δικαίωμα να παρκάρουν στον προαύλιο χώρο του ΤΕΙ για να αφήνουν και να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους;
  2. Εάν δεν επιτρέπεται, δεν θα έπρεπε να υπάρχει σχετική ανακοίνωση; Πώς θα ξέρουμε ότι δεν επιτρέπεται; Την Δευτέρα ελεύθερα την Τρίτη όχι, και θα πηγαίνουμε σε χαρτορίχτρα για να ξέρουμε; Μια ανακοίνωση είναι….
  3. Εάν δεν επιτρέπεται  η στάση (για ΣΤΑΣΗ μιλάμε….) μήπως ο εξωτερικός φωτισμός θα έπρεπε να είναι λίγο καλύτερος γιατί δεν επαρκεί όταν σουρουπώνει;
  4. Εάν δεν επιτρέπεται βάλτε και φύλακα για τον κάθε άξεστο που μπαινοβγαίνει να αθληθεί και ειρωνεύεται αριστερά και δεξιά γιατί παιδιά αφήνουμε να αθληθούνε, όχι απόβλητα! Αφήνουμε παιδιά και είμαστε γονείς που θέλουμε την ασφάλειά τους.

Μια απάντηση αν είναι τόσο κόπος μην μου δώσει κανείς……. οι πράξεις μου αρκούνε και θα τις περιμένω!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.:

  1. Συγχαρητήρια στους προπονητές που κάθονται και μας περιμένουν προσέχοντας τα παιδιά μας γιατί ένα πεντάλεπτο τουλάχιστον η κουβεντούλα μας πήρε.
  2. Συγχαρητήρια στην ιδιωτική εταιρεία φύλαξης για τους αγενείς υπαλλήλους της!!!

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Ε.Κ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση