Το παράπονο ενός δημότη...

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 13:12 Το παράπονο ενός δημότη...

«Κατοικώ επί της Καποδιστρίου, απέναντι από το ΕΠΑΛ (το ονοματεπώνυμό μου στη διάθεση του lamiareport).

Επί 25 χρόνια παρκάρω το αυτοκίνητο μου (στην εικόνα το μαύρο) συνήθως στη θέση αυτή (όταν είναι κενή). Ποτέ δεν με γράψανε από την τροχαία η την δημοτική αστυνομία. Απέναντι ακριβώς υπάρχει πινακίδα για στάθμευση φορτοεκφόρτωσης. Την Τετάρτη ( 29-9-2021) ήρθαν και βάψανε τις διαγραμμίσεις για τη διάβαση πεζών, μέσα στις 2 αυτές θέσεις πάρκινγκ, χωρίς να απομακρύνουν ούτε την πινακίδα.

Δίπλα ακριβώς ο δρόμος είναι πιο στενός (και δεξιά και αριστερά). Εγώ γύρισα το βράδυ στο σπίτι και παρκάρισα το αυτοκίνητο μου στη γνωστή θέση.

Το πρωί της Πέμπτης (30/9) γράψανε εμένα και το άλλο αυτοκίνητο, που είναι ακριβώς στην πινακίδα της φορτοεκφόρτωσης. Ποιος εισηγήθηκε τη δημιουργία διάβασης πεζών μέσα σε 2 θέσεις παρκινγκ εκ των οποίων η 1 είναι (με πινακίδα) θέση φορτοεκφόρτωσης;

Υπάρχει κάποια εξήγηση; Δεν θα μπορούσε να γίνει η διάβαση στο στενό μέρος ώστε να μείνει και 1 θέση παρκινγκ επιπλέον στη Λαμία που έχει πρόβλημα κυκλοφοριακό;»

Δημότης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση