Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια τελευταία ευκαιρία και μετά... η Δικαιοσύνη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 08:26 Μια τελευταία ευκαιρία και μετά... η Δικαιοσύνη

Ψάχνει τον δικυκλιστή που του χτύπησε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε....

Διαβάστε το κείμενο που μας έστειλε φίλος αναγνώστης του LamiaReport.

«Την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, το βράδυ, στην περιοχή Γαλανέικα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Σκοπέλου, δίκυκλο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και προξένησε υλικές ζημιές.

Ήχησε ο συναγερμός του αυτοκινήτου όμως ο υπαίτιος σηκώθηκε γρήγορα και δίχως να αφήσει κάποιο σημείωμα ή να ενημερώσει κάποιον στη γειτονιά εξαφανίστηκε.

Κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στη γύρω περιοχή κατέγραψαν το συμβάν και ήδη έχει ταυτοποιηθεί ο υπαίτιος. Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να δώσει ένα χρονικό περιθώριο προκειμένου να παρουσιαστεί ο οδηγός του δίκυκλου αλλά δυστυχώς, μέχρι και σήμερα δεν το έκανε.

Μια τελευταία ευκαιρία έχει να παρουσιαστεί στην Τροχαία Λαμίας ή να επικοινωνήσει με το LamiaReport στο 6979975000 και έτσι θα του δοθούν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου προκειμένου να του κάνει απλά μία δήλωση και τα έξοδα θα τα αναλάβει η Ασφαλιστική. Καμία άλλη απαίτηση δεν θα υπάρξει από τον ιδιοκτήτη προς τον υπαίτιο.

Αν όμως, δεν αρπάξει, κυριολεκτικά από τα μαλλιά την τελευταία αυτή ευκαιρία τότε ο ιδιοκτήτης θα κάνει μήνυση εναντίον του και εκτός των υλικών ζημιών θα απαιτηθεί επιπλέον οικονομική αποζημίωση για την εγκατάλειψη και την ψυχική οδύνη. Με λίγα λόγια, θα βγει κουρεμένος.

Σε όλους μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά πάντα πρέπει να παραδεχόμαστε το λάθος μας και να κάνουμε το σωστό».

Αναγνώστης