«Γιατί πρασινοκιτρίνισαν οι πηγές Καλλιδρόμου;»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 13:42 «Γιατί πρασινοκιτρίνισαν οι πηγές Καλλιδρόμου;»

Διαβάστε την καταγγελία αναγνώστη για τα Ψωρονέρια:

«Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει με τις ιαματικές πηγές Καλλιδρόμου, κοινώς Ψωρονέρια, αφού εδώ και αρκετό διάστημα το νερό της πισίνας μέσα στην οποία οι λουόμενοι προσπαθούν να βρουν την υγεία τους, βλέπουν για πρώτη φορά το νερό να είναι πρασινοκίτρινο και δικαίως ανησυχούν και απορούν.
Ειλικρινά τέτοιο θέαμα, μιας κι εγώ είμαι αρκετά χρόνια επισκέπτης αυτών των ιαματικών πηγών, πρώτη μας φορά βλέπουμε να βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση και δεν παύει να μας προβληματίζει, κάτι που δεν ξέρω εάν έλαβαν γνώση οι αρμόδιοι και απλά καθυστερούν ή αδιαφορούν.
Θεωρώ λοιπόν ότι πρέπει άμεσα, προς όφελος των λουόμενων, να ασχοληθούν με το θέμα αυτό οι αρμόδιοι, όποιοι κι αν εμπλέκονται, μιας και δε γνωρίζουμε εάν είναι σοβαρό και σε ποιο βαθμό ή όχι.
Όμως εγώ πιστεύω, ότι το πρόβλημα πρέπει να εστιάζεται στο αμμοχάλικο το οποίο έριξαν μέσα όταν καθάρισαν την πισίνα, ή σε αυτό [αμμοχάλικο] που έπρεπε να ρίξουν μέσα και παραμένει ή περίσσεψε και το οποίο τα νερά της πισίνας ξεπλένουν τα χαλίκια αυτά, μιας και βρίσκονται  μέσα στα νερά της, με συνέπεια να πρασινοκιτρίνισαν τα νερά της.
Όποια όμως κι αν είναι η γενεσιουργός αιτία, οφείλουν οι εντεταλμένοι εδώ και τώρα, να βρουν τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος και να παραδώσουν την πισίνα, καθαρή όπως έπρεπε να είναι και ήταν κάθε χρόνο μέχρι σήμερα.»

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση