Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορωνοϊός: Το "Ευχαριστώ" και το "Κατηγορώ" μιας ασθενούς που νοσηλεύτηκε με το παιδί της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 07:43 Κορωνοϊός: Το "Ευχαριστώ" και το "Κατηγορώ" μιας ασθενούς που νοσηλεύτηκε με το παιδί της (φώτο αρχείου)

Διαβάστε την εμπειρία που είχε μια Λαμιώτισσα μητέρα η οποία νοσηλεύτηκε μαζί με το παιδί της, που είναι ΑμεΑ, στην κλινική Covid στο "Πέτρινο" στη Λαμία και στη συνέχεια στην κλινική Covid στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Δυστυχώς η εμπειρία της από το "Πέτρινο" δεν ήταν και η καλύτερη, σε αντίθεση με τη φροντίδα που είχε η ίδια και ο γιος της στη Λάρισα.

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  πολύ το Πανεπιστημιακό Νοσοκομειο της Λάρισας και την παθολογική κλινική με Διευθυντή τον καθηγητή Γ. ΝΤΑΛΕΚΟ και το νοσηλευτικό προσωπικό που μας βοήθησαν και βγήκαμε νικητές από τον covid.

Όμως ΛΥΠΑΜΑΙ για το νοσοκομειο της ΛΑΜΙΑΣ.

Νοσηλεύτηκα στη Λαμία με το ΑμεΑ παιδί μου. Και οι δύο ήμασταν με covid θετικοί στο "Πέτρινο", όπου η κατάσταση ήταν τραγική.

Δεν υπήρχε οργάνωση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Δεν υπάρχουν οι κατάλληλες ειδικότητες και η κατάλληλη προσοχή. Δυστυχώς το νοσηλευτικό προσωπικό είναι 4 άτομα στη βάρδια για 54 κλίνες με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν τη νοσηλεία. Τραγική η κατάσταση .

Δόξα το Θεώ που ένας γιατρός μας έστειλε στη Λάρισα και μας βοήθησε. Όμως φύγαμε από τη ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ !!!

Είναι κρίμα για το νοσοκομείο μας που έχει καλούς πνευμονολόγους και παθολόγους να στελεχώνει το "Πέτρινο" με άλλες ειδικότητες.

Κρίμα να υποφέρουν νέοι και ηλικιωμένοι και κάποιοι να χάνουν τη ζωή τους, λόγω αυτής της κατάστασης.

ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ!! ΜΗ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ».

Αναγνώστρια