Με παράνομη χρήση ΑΜΚΑ "κλέβουν" self test μαθητών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 08:40 Με παράνομη χρήση ΑΜΚΑ "κλέβουν" self test μαθητών

Είναι πολλές οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στο LamiaReport για την "εξαφάνιση" των self test μαθητών, εκπαιδευτικών και άλλων πολιτών, από επιτήδειους που κάνουν χρήση ΑΜΚΑ, που δεν τους ανήκουν ώστε να πάρουν τα self test άλλων.

Δείτε μια χαρακτηριστική καταγγελία μητέρας η οποία όταν πήγε σε φαρμακείο της πόλης να πάρει τα self test των παιδιών της, προς μεγάλη της έκπληξη έμαθε ότι τα είχε "πάρει" μια ημέρα πριν !!!

«Όπως πολλοί γονείς, έτσι και εγώ σήμερα επισκέφθηκα κεντρικό φαρμακείο της πόλης προκειμένου να προμηθευτώ τα ανάλογα self test των παιδιών μου για το επόμενο χρονικό διάστημα έως τις 8 Φεβρουαρίου.

Με μεγάλη μου έκπληξη ενημερώθηκα από τον φαρμακοποιό, πως έχουν χρησιμοποιηθεί και τα δύο ΑΜΚΑ των παιδιών μου και έχουν δοθεί τα ανάλογα self test εχτές 19/01 στις 11.40. Πράγμα φυσικά που δεν έγινε από κανένα μέλος της οικογενείας μου.

Προφανώς κάποιος βολεύτηκε, δίνοντας του τα self test των παιδιών μου, μια πράξη απάνθρωπη, και φυσικά παράνομη, είτε έγινε από φαρμακοποιό είτε από πολίτη.

Εννοείται πως έχω προβεί σε καταγγελία στο ανάλογο τμήμα του ΑΜΚΑ.

Μέσω εσάς, θα ήθελα να παρακαλέσω τους φαρμακοποιούς της περιοχής μας να είναι πιο προσεκτικοί και όταν δίνουν τα self test στους πολίτες να ρωτούν το όνομα του παιδιού για να μην γίνονται τέτοια ευτράπελα.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία».

Αναγνώστρια

Προσαρμοσμένη αναζήτηση