Ταξίδεψε πέντε ώρες στην τουαλέτα του πλοίου λόγω… σκύλου!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 12:52 Ταξίδεψε πέντε ώρες στην τουαλέτα του πλοίου λόγω… σκύλου!

Απίστευτη καταγγελία από επιβάτιδα, η οποία επειδή είχε σκύλο, υποχρεώθηκε να ταξιδέψει για πέντε ολόκληρες ώρες από Σκόπελο για Βόλο, στην τουαλέτα του πλοίου.

Η καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το magnesianews.gr, και θέλει μία νέα κοπέλα να ταξιδεύει το Σάββατο από την Σκόπελο στον Βόλο μέσα στις τουαλέτες του πλοίου λόγω του …σκύλου της.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της ίδιας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η κοπέλα ταξίδευε με τον σκύλο της που είχε βάρος 30 κιλά, όμως το πλοίο δεν διέθετε κατάλληλο κλουβί για να ταξιδέψει ο σκύλος. Το προσωπικό του πλοίου απαγόρευσε στην κοπέλα, σύμφωνα με την ανάρτησή της, να καθίσουν στο εσωτερικό του πλοίου, με φίμωτρο στον σκύλο και πετσέτα για να μην λερώσει με τις τρίχες του τα καθίσματα, όμως και πάλι έλαβε αρνητική απάντηση και μάλιστα, σύμφωνα με την κοπέλα η μόνη θέση για εκείνη και το σκυλί ήταν στις τουαλέτες του πλοίου!

Η πεθερά της κοπέλας έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας πως αισθάνθηκαν πολίτες τρίτης κατηγορίας.

«Η νύφη μου έπρεπε να έρθει Βόλο….με το καράβι του Πρωτέα της εταιρίας Anes μαζί με το σκύλο πού έχουμε….. κατέληξε να ταξιδέψει στις τουαλέτες του πλοίου….. λόγω του σκύλου….

1. το σκυλί μας δεν χωρούσε στο κλουβί του πλοίου

2. υπήρχε σκυλί που ήταν μέσα στο σαλόνι

3. έβρεχε και είχε πολύ κρύο.

απαράδεκτη συμπεριφορά υπεύθυνου…με τέσσερις φορές θερμή παράκληση να μπουν στην είσοδο με φίμωτρο…… λουρί και πετσέτα για τις τρίχες…..!για 5 ώρες καθόταν στις τουαλέτες τού καραβιού με αποτέλεσμα σήμερα να είναι άρρωστη.

Εάν είναι να κάνουμε τέτοια ταξίδια άραγε γιατί πληρώνουμε εισιτήρια;....», γράφει η πεθερά της κοπέλας, ενώ η ίδια η πρωταγωνίστρια του περιστατικού ανάρτησε φωτογραφίες από το ταξίδι της μέσα στις τουαλέτες του πλοίου, με την ίδια να βρίσκεται κουλουριασμένη στο πάτωμα της τουαλέτας, ντυμένη με μπουφάν, σκουφί και γάντια καθώς το κρύο ήταν τσουχτερό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση