Κάντε κάτι πριν έχουμε κι άλλα τροχαία....

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 09:43 Κάντε κάτι πριν έχουμε κι άλλα τροχαία.... (φώτο αρχείου)

«Θέλω να επισημάνω στους αρμόδιους ότι εδώ και αρκετό καιρό το STOP που βρίσκεται στην κάθοδο της  οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ταϋγέτου είναι εντελώς αόρατο για όσους κατεβαίνουν την Μεγ. Αλεξάνδρου διότι κρύβεται εντελώς από τα κλαδιά παρακείμενων δέντρων του πεζοδρομίου.

Επίσης, όταν νυχτώνει, το πρόσφατα τοποθετημένο  STOP στον κόμβο της Βασιλικών,αυτό που συναντούν όσοι πάνε από την  Κύπρου προς το Τζάμπο δεν είναι καλά ορατό,ίσως λόγω ελαττωματικού φθορισμού
ή ίσως επειδή πέφτει κάποια σκιά από κάτι άλλο επάνω του.

Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι αντανάκλαση στα φώτα των οχημάτων κάνει μόνο το λευκό περίγραμμα του και αυτό εξασθενισμένο. Πρέπει κάποιος ειδικός να πάει νύχτα και να εξετάσει τι φταίει για αυτό.

Πιστεύω επίσης ότι κακώς δεν τοποθετήθηκε τροχονόμος στο σημείο  κάποιες ώρες της ημέρας για λίγο καιρό για να συνετίζει τους αφηρημένους, και τους  ΄΄''ξεχασιάρηδες'' που παριστάνουν ότι δεν βλέπουν τα STOP.

Καλό θα ήταν επίσης να υπάρχει άτομο του Δήμου να ελέγχει τακτικά όλες τις διασταυρώσεις της πόλης για προβλήματα ορατότητας, για κλαδιά που καλύπτουν τα STOP, για χαλασμένες ή ξεθωριασμένες πινακίδες, γενικώς για διάφορες καταστάσεις που πιθανόν να θέσουν σε κίνδυνο  οδηγούς και τους πεζούς».

Αναγνώστης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση