Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επικίνδυνος δρόμος στη Λοκρίδα...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 09:03 Επικίνδυνος δρόμος στη Λοκρίδα...

«Τρία χρόνια αδιαφορίας. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να κάνουν το αυτονόητο;», λέει στο LamiaReport κάτοικος της περιοχής.

Το σημείο "παγίδα" που βλέπουμε στις φωτογραφίες βρίσκεται στην κάθοδο από τον παράδρομο προς το ξενοδοχείο "ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ" στην περιοχή των Λιβανατών (θέση Όβρια) στο Δήμο Λοκρών.  

Ο μισός δρόμος, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, είναι φαγωμένος από το ρέμα που περνάει από δίπλα. Ο δρόμος είναι έτσι τρία χρόνια και από καθαρή τύχη δεν έχει γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκεί κοντά βρίσκονται και τρία beach bar, που τώρα το καλοκαίρι μαζεύουν πολύ κόσμο και φυσικά τα βράδια όπου διασκεδάζει η νεολαία.

Στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει φωτισμός. Μάλιστα προχθές βράδυ ένας οδηγός κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή γλίτωσε το ατύχημα, αφού πρόλαβε και φρενάρισε.

«Η Περιφέρεια που έχει την αρμοδιότητα για το συγκεκριμένο δρόμο τρία χρόνια τώρα δεν έχει κάνει τίποτα. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να κάνουν το αυτονόητο;», αναρωτιέται ο φίλος αναγνώστης που μας έστειλε και τις φωτογραφίες.