Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Πυροβολισμοί και μουσική στη διαπασών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 08:46 Λαμία: Πυροβολισμοί και μουσική στη διαπασών

«Επί τέσσερις ημέρες έχουν σηκώσει στο πόδι όλη τη γειτονιά - Υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος από αδέσποτες σφαίρες», λένε οι γείτονες.

Διαβάστε καταγγελία που έστειλε στο LamiaReport κάτοικος της οδού Σμύρνης στη Λαμία, όπου λόγω γαμήλιου γλεντιού κάποιοι έχουν σηκώσει όλη τη γειτονιά στο πόδι επί τέσσερις ημέρες με πυροβολισμούς και μουσική στη διαπασών. Οι κάτοικοι ζητούν την επέμβαση της αστυνομίας.

«Ανεύθυνοι συμπολίτες, επί τεσσάρων ημερών, σε πάροδο της Οδού  Σμύρνης, κοντά στις μπάρες του σιδηροδρομικού σταθμού Λαμίας, με την δικαιολογία του γαμήλιου γλεντιού, όχι μόνο χαλάνε τον κόσμο σε ακανόνιστες ώρες με τη μουσική στη διαπασών, αλλά έχουν και το θράσος να πυροβολούν σε κατοικημένη περιοχή.

Η αστυνομία ύστερα από δύο τηλεφωνήματα (γιατί στο πρώτο απλά μας αγνόησαν) έστειλε περιπολικό για να γίνει μία απλή σύσταση για τη μουσική -το βράδυ της Πέμπτης- και προφανώς δεν ασχολήθηκε με το θέμα της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας εντός πόλεως.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή (απόγευμα Σαββάτου), η μουσική και οι πυροβολισμοί συνεχίζονται. Κατά τ' άλλα το μόνο που έλειπε από την τοπική αστυνομία είναι τα επικοινωνιακά τρικ και οι περιπολίες για το "αίσθημα ασφάλειας των πολιτών" αυτής της ξεχασμένης από θεό και πολιτεία πόλης. Ελπίζω να δώσετε εσείς την απαραίτητη διάσταση και προσοχή στο θέμα πριν θρηνήσουμε και εμείς θύματα από αδέσποτες σφαίρες όπως έχει γίνει επανειλημμένα στο πρόσφατο παρελθόν σε περιοχές της Αθήνας».

Ένας αναγνώστης

ΥΓ: Πυροβολισμοί, επίσης για γάμο, αναστάτωσαν το απόγευμα της Παρασκευής και τη βόρεια πλευρά της πόλης, στα Γαλάνεικα. Σε αυτή την περίπτωση ευτυχώς το φαινόμενο δεν ήταν επαναλαμβανόμενο.