Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια «αγανακτισμένη μαμά» για την Παιδιατρική του Νοσοκομείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 15:15 Μια «αγανακτισμένη μαμά» για την Παιδιατρική του Νοσοκομείου Λαμίας

Μια σοβαρή καταγγελία για το παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Λαμίας, έκανε στο LamiaReport, μητέρα μωρού 5 μηνών.

Περιέγραψε επώνυμα και με ονόματα τα όσα έζησε από Κυριακή σε Κυριακή στο νοσηλευτικό κατάστημα, όταν το μωράκι της, που είχε ιστορικό ουρολοίμωξης, ανέβασε πυρετό.

Η ουσία της καταγγελίας - πέρα από την περιγραφή άσχημων συμπεριφορών - είναι ότι αν και έμειναν μέσα μία εβδομάδα, έφυγαν τελικά χωρίς να γνωρίζουν ποια ήταν η αιτία που το μωρό τους έκανε πυρετό, καθώς οι απόψεις των δύο γιατρών που ασχολήθηκαν με το μωρό, διίστατο!

Μάλιστα όταν μέσα στην αγωνία της η μητέρα ζήτησε να πάει το παιδί της στην Αθήνα, φαίνεται όπως μας λέει, ότι θίχτηκαν και ήθελαν να τους διώξουν πριν δοθεί η τελευταία δόση της αντιβίωσης.

«Μας έδιωξαν τελικά κακήν κακώς λέγοντας μας, άλλη φορά να πάμε Αθήνα! Τελικά το πόρισμα ήταν η ουρολοίμωξη ή ίωση ή μικρόβιο στο αίμα! Κι επειδή τους φωνάξαμε δεν ξανά ήρθαν να δουν το παιδί. Ούτε ξανά έγιναν εξετάσεις για την πορεία της λοίμωξης! Βγήκαμε έτσι απλά! Ευχαριστώ Λαμία δεν θα ξανά πάρω!», καταλήγει στην καταγγελία της η νεαρή μητέρα, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.