Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ταχύτητα ίντερνετ στο κέντρο της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 13:22 Ταχύτητα ίντερνετ στο κέντρο της Λαμίας

Η ταχύτητα του ίντερνετ προβληματίζει τους κατοίκους της Λαμίας, καθώς είναι λίγα τα σημεία που υποστηρίζονται από τους παρόχους για ταχύτητες άνω των 100 mbps. Ωστόσο όπως φτάνουν καταγγελίες στο LamiaReport, υπάρχουν περιοχές ακόμη και στο κέντρο της πόλης, που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν με πάνω από 24 mbps!

Διαβάστε μια τελευταία καταγγελία από την περιοχή της Μακροπούλου, ελάχιστα τετράγωνα από το κέντρο της πόλης. Ίσως οι εταιρίες θα πρέπει να ξανασκεφτούν το πλάνο τους, τουλάχιστον για την επέκτασή τους σε όλη τη Λαμία που αποτελεί έδρα Περιφέρειας:

«Είμαι πολίτης αυτής της πόλης πολλά χρόνια και δυστυχώς βλέπω ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα τρέξουν για κάποια βασικά αγαθά όπως η ταχύτητα του ίντερνετ.

Σημειώνω ότι υπάρχει κοινοτική οδηγία εδώ και 1,5 χρόνο να υπάρχει ελάχιστη ταχύτητα ίντερνετ στον αστικό ιστό 50 mbps.

Σε ερώτηση που έκανα στον κατά τα άλλα μεγαλύτερο οργανισμό (τρομάρα τους) μου απάντησαν ότι έργα αναβάθμισης του δικτύου ίντερνετ θα γίνουν το νωρίτερα 2024 ή το αργότερο 2025.

Η διεύθυνση κατοικίας μου είναι ….. Η μέγιστη ταχύτητα ίντερνετ που μπορούν να μου προσφέρουν ενσύρματα είναι έως 24 mbps. Θα ήθελα σας παρακαλώ να το ψάξετε και εσείς μήπως και μπορέσει να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο

Αναγνώστης