Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε στάνη με πρόβατα στην περιοχή της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 08:10 Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε στάνη με πρόβατα στην περιοχή της Λαμίας

Τα αδέσποτα σκότωσαν το ένα από τα δυο σκυλιά φύλακες και τραυμάτισαν το άλλο, ενώ σκότωσαν και ένα πρόβατο.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο κτηνοτρόφος στο LamiaReport η επίθεση εγινε την Κυριακή (18/12) στην περιοχή της Μεγάλης Βρύσης Λαμίας, πάνω από τις σχολές του ΟΑΕΔ, όπου διατηρεί στάβλο δίπλα στην κατοικία του.

Την ώρα που αυτός απουσίαζε τα αδέσποτα σκάβοντας κάτω από την περίφραξη κατάφεραν να μπουν στο στάβλο και να σκοτώσουν ένα πρόβατο.

Τα σκυλιά του κτηνοτρόφου έδωσαν μάχη με τα αδέσποτα, με αποτέλεσμα το ένα να χάσει τη ζωή και το άλλο να τραυματιστεί στο πόδι, όπου χρειάστηκε επέμβαση από κτηνίατρο.

Ο ιδιοκτήτης του στάβλου κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία για το συμβάν, ενώ ενημερωσε και το Δήμο Λαμίας, από τον οποίο ζήτησε να έρθει δικός τους κτηνίατρος να εξετάσει τα ζώα, ωστόσο αυτό δεν εγινε ποτέ, όπως υποστηρίζει ο κτηνοτρόφος, στην καταγγελία που έκανε στο LamiaReport.

ΥΓ: Με την καταγγελία έχουν αποσταλεί και φωτογραφίες στο LR τις οποίες δεν δημοσιεύουμε γιατι είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση