Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ποδηλατικός και Δρομικός Σύλλογος Λαμίας βοήθησε εθελοντικά στο Καλλίδρομο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 16:05 Ο Ποδηλατικός και Δρομικός Σύλλογος Λαμίας βοήθησε εθελοντικά στο Καλλίδρομο

Μετά την καταγγελία αναγνώστη μας για τα πλαστικά μπουκάλια στο Καλλίδρομο, μέλη του Ποδηλατικού και Δρομικού Συλλόγου Λαμίας κινητοποιήθηκαν άμεσα και καθάρισαν την περιοχή. Μπράβο τους και μακάρι να υπάρξουν μιμητές σε ανάλογες περιπτώσεις...

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

«Ο Ποδηλατικός και Δρομικός Σύλλογος Λαμίας, ενημερώθηκε και αυτός από τις καταγγελίες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στο Καλλίδρομο.

Το απόγευμα της Δευτέρας μέλη του συλλόγου έφτασαν στην περιοχή και διαπίστωσαν ότι η κατάσταση ήταν αυτή που παρουσίαζαν ακριβώς οι πρώτες φωτογραφίες! Μεγάλος όγκος πλαστικών μπουκαλιών πάνω στο δρόμο και κάποια άλλα απορρίμματα που μένουν συνήθως σε έναν σταθμό ανεφοδιασμού εάν αυτός δεν καθαριστεί.

Το ότι τα μπουκάλια ήταν όλα μίας εταιρίας από μία παρτίδα και τα λοιπά ευρήματα, δυστυχώς δείχνουν ότι ο διοργανωτής κάποιας αθλητικής δραστηριότητας εκεί, έδρασε πολύ απερίσκεπτα με τα αποτελέσματα που είδαν όλοι. Λυπηρό ήταν ότι ακόμα και μετά την δημοσιοποίηση του προβλήματος, ο υπαίτιος δεν είχε καθαρίσει την περιοχή. 

  

Τα μέλη του συλλόγου μας προέβησαν σε καθαρισμό της περιοχής, συγκέντρωσαν όλα τα απορρίμματα και με όχημα τα μετέφεραν σε κάδους ανακύκλωσης.  

Το γεγονός καταδικάζεται και ελπίζουμε να μην ξαναγίνουμε μάρτυρες ανάλογων περιστατικών».

Το Δ.Σ. του συλλόγου