Αγέλη σκυλιών στο Ισαδάκι "συνοδεία" ιδιοκτήτριας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 08:20 Αγέλη σκυλιών στο Ισαδάκι "συνοδεία" ιδιοκτήτριας (φώτο αρχείου)

«Σήμερα βρέθηκα με τα παιδιά μου και το σκυλί μου για βόλτα στο Ισαδάκι του Αγ.Λουκά.Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν 10-12 σκυλιά με μία κυρία χωρίς φυσικά να τα έχει με λουρί. Με πλησίασαν απειλητικά ( λόγω του όγκου του σκυλιού μου,αλλά και της στάσης μου απομακρύνθηκαν ), και πιάνοντας συζήτηση με την κυρία μου είπε ότι είναι δικά της και τα έχει μέσα στο σπίτι της, αλλά δεν τα βγάζει βόλτα με λουρί διότι εκτός της δυσκολίας με τόσα σκυλιά, την κυνηγάνε με καταγγελίες.

Μετά από λίγο εμφανίστηκε μία άλλη κυρία με ένα μικρό σκυλί και φυσικά με το λουρί του. Αμέσως της όρμηξε η αγέλη και δάγκωναν 4- 5 μαζί το σκυλάκι χωρίς η κυρία να μπορεί να κάτι. Μέχρι να τρέξω να βοηθήσω το σκυλάκι το είχαν πληγώσει αρκετά και με πολλή δυσκολία κατάφερε να το πάρει στα χέρια της και να φύγει κλαίγοντας.

Λέγοντας στην κυρία (της οποίας το όνομα είναι γνωστό στον εισαγγελέα ) ότι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει διότι τα σκυλιά είναι αγέλη και λειτουργούνε πλέον ώς αγέλη, μου απάντησε «και τι να τα κάνω? που να τα πάω βόλτα?» 

Της απάντησα ευγενικά και πάντα στον πληθυντικό, ότι θα μπορούσε να είναι το παιδί μου στη θέση του σκυλιού ( ο οποίος γιος μου 7 ετών έκλαιγε βλέποντας το σκυλί δαγκωμένο), μου απάντησε το ίδιο συμβαίνει και με τους λαθρομετανάστες, δηλαδή πρέπει να τους βοηθάμε γιατί δεν έχουν που να πάνε !!!!!!!!!! Λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό  με τα γεγονότα με είπε φασίστα και αρκετά ακόμη .......φεύγοντας.

Οι γείτονες που είχαν βγει έξω με ενημέρωσαν ότι η κυρία πλέον έχει δικό της το ισαδάκι αφού με τα σκυλιά της όταν βγαίνει βόλτα, εξαφανίζονται όλοι. Έχουν γίνει επανειλημμένες καταγγελίες στην αστυνομία, στον εισαγγελέα αλλά και στο υγειονομικό και δεν γίνετε τίποτα!!!!!!!

Ρωτάω λοιπόν , υπάρχει κάποιο ειδικό άσυλο απο την αστυνομία? Υπάρχει κάποια ειδική αντιμετώπιση σε κάποιους από τον εισαγγελέα? Στην κυρία έμαθα ότι έχουν γίνει μηνύσεις, καταγγελίες,αναφορές και δεν γίνετε ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Γιατί άραγε.....τα στοιχεία μου αλλά και της κυρίας υπάρχουν στο lamia report.

Αναγνώστης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση