Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι γίνεται με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ στη Δαμάστα;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 10:01 Τι γίνεται με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ στη Δαμάστα; (φώτο αρχείου)

«Θα θέλαμε σαν κάτοικοι της Δαμάστας του Δήμου Λαμίας, να καταγγείλουμε την πλήρη αδιαφορία και κακή επικοινωνία με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, σε ότι αφορά τα δρομολόγια Δαμάστας.

Παίρνουμε τηλέφωνο να μας ενημερώσουν για τα δρομολόγια και ενώ μας λένε την ώρα, την ίδια ημέρα το δρομολόγιο δεν υπάρχει!! Πολλές φορές άτομα μεγάλης ηλικίας περιμένουν με τις ώρες να έρθουν στη Λαμία ή και να γυρίσουν, αλλά τα δρομολόγια δεν είναι ποτέ σταθερά, αλλάζουν ακόμα και την ίδια ημέρα.

Την Δευτέρα (2/7/18), μετά από πολλές φορές ασυνεννοησίας με το τηλεφωνικό κέντρο και τους υπαλλήλους του, τρία άτομα πήραμε τηλέφωνο για το δρομολόγιο των 15:15 από Λαμία για Δαμάστα και μας ενημέρωσαν ότι έχει κανονικά, όπως κάθε μέρα εδώ και αρκετούς μήνες. Τελικά δεν ήρθε ποτέ και σε επικοινωνία μαζί τους μας είπαν ότι " δεν υπάρχει από σήμερα αυτό το δρομολόγιο, δεν ξέρω κάτι για τα πρωινά τηλέφωνα, εγώ τώρα αρχίζω βάρδια." Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε αυτή την απάντηση, αλλά θέλουμε να είναι η τελευταία.

Δεν είναι δυνατόν μεγάλοι άνθρωποι να περιμένουν μέσα στον ήλιο ή στη βροχή στη στάση που βρίσκεται έξω από το ορφανοτροφείο αρρένων!! Έλεος!! Κάποιος αρμόδιος να κάνει κάτι για την πλήρη αδιαφορία και ασυνεννοησία που επικρατεί μέσα στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και να σταματήσει η ταλαιπωρία και η κοροϊδία κυρίως στους ηλικιωμένους, αλλά και στο υπόλοιπο κοινό!!»

Κάτοικοι Δαμάστας