Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απάντηση για το «δάσος» της Υπάτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 11:27 Απάντηση για το «δάσος» της Υπάτης

Απάντηση για το ακαθάριστο οικόπεδο που έχει μετατραπεί σε «δάσος» στην Υπάτη, λάβαμε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Σύμφωνα με την κα Βασιλική Λαγουδιανάκη - Κουντουριώτη, στην οποία αντιστοιχεί το 1/15 του οικοπέδου, έχει ζητήσει κι εκείνη από το 2016 να πραγματοποιηθούν τα δέοντα με την αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνσή της, καθώς η ίδια αδυνατεί λόγω ηλικίας να προβεί στις αντίστοιχες ενέργειες. Μάλιστα μας έστειλε όλη την αλληλογραφία που έχει από 23/6/2016 με την Τοπική Κοινότητα Υπάτης όπου ζητεί εκτός του καθαρισμού και απολύμανση του χώρου κατά την κρίση των υπηρεσιών.

Διαβάστε επίσης τι μας έγραψε σχετικά:

«Με έντονη ανησυχία αλλά και απογοήτευση είδα στην ιστοσελίδα σας δημοσίευση σχετικά με το οικόπεδο, εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησίας μου, το οποίο χρήζει καθαρισμού.

Σας επισυνάπτω την σχετική αλληλογραφία μου με την Κοινότητα Υπάτης προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα, χωρίς μέχρι σήμερα ανταπόκριση.

Για να μην σας κουράζω, έχω προτείνει στην Κοινότητα Υπάτης:

«...Θα σας ήμουν υπόχρεη αν φροντίζατε να αναληφθούν οι κατάλληλες ενέργειες εκ μέρους της Κοινότητας για τον καθαρισμό και κατά την κρίση σας απολύμανση του εν λόγω χώρου χρεώνοντας με κατ’ αναλογία ιδιοκτησίας με το ποσό που μου αντιστοιχεί.»

Όπως βλέπετε, ήμουν και εξακολουθώ να είμαι υπέρμαχος του καθαρισμού της εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησίας μου. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε απειλές για ποινικές κυρώσεις, καθόσον όπως σας έχω γνωρίσει: «... δεν είμαι σε θέση να μεταβώ επί τόπου, ώστε αντιμετωπίσω όπως πρέπει την κατάσταση...»

Με εκτίμηση,

Βασιλική Λαγουδιανάκη - Κουντουριώτη»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, ο Δήμος Λαμιέων πέραν της απαραίτητης αλληλογραφίας με τους ιδιοκτήτες του οικοπέδου, έχει αναλάβει να προχωρήσει στον καθαρισμό του οικοπέδου - δάσους, καταλογίζοντας όσα εκ του νόμου προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις