Απάντηση της Προέδρου της ΤΚ Υπάτης για το «δάσος» μέσα στα σπίτια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 20:52 Απάντηση της Προέδρου της ΤΚ Υπάτης για το «δάσος» μέσα στα σπίτια

Μία ακόμη απάντηση λάβαμε για την καταγγελία σχετικά με το «δάσος» που έχει αναπτυχθεί εντός του οικιστικού ιστού της Υπάτης.

Έτσι μετά την απάντηση της κας Λαγουδιανάκη στην οποία αναλογεί το 1/15 του ακαθάριστου οικοπέδου, επιστολή λάβαμε και από την Πρόεδρο της ΤΚ Υπάτης, κα Βασιλική Παπανάγνου, κάτι που πιστοποιεί ότι θα δοθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα,

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της κας Παπανάγνου:

«Η Τοπική Κοινότητα Υπάτης κάθε χρόνο ζητά τόσο τηλεφωνικά, όσο και με επιστολή τον καθαρισμό του οικοπέδου του από κάθε ιδιοκτήτη.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο οικόπεδο αναζήτησα τους κληρονόμους και έστειλα επιστολή στον καθένα, όπως και κάθε χρόνο. Η κ. Β. Λαγουδιανάκη μου απάντησε ότι δέχεται να καθαριστεί το τμήμα που της αναλογεί. Δεν την απείλησα απλώς μίλησα για τις προβλεπόμενες κυρώσεις από το Δήμο. Φυσικά δεν μπορούσαμε να καθαρίσουμε τμήμα αλλά έπρεπε όλο το οικόπεδο. Έστειλα τις επιστολές αλλά και τα  τηλέφωνα των ιδιοκτητών στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Λαμιέων  και μίλησα με τον υπεύθυνο κ. Κούρτη Ευ. και με τον Αντιδήμαρχο κ. Λάμπρου Γ.  για τις ενέργειες του Δήμου, καθώς και τη δυνατότητα του Δήμου να  επιβάλλει κυρώσεις. Η Υπηρεσία Πρασίνου έστειλε επιστολές

Μετά από όλα αυτά ένας εκ των ιδιοκτητών ο κ. Κονοπισόπουλος μου  τηλεφώνησε και μου ζήτησε να βρω ένα συνεργείο για να καθαρίσει όλο το οικόπεδο, αφού ο ίδιος έχει την συγκατάθεση όλων. Τον βοήθησα και τον διαβεβαίωσα ότι τόσο η Τ.Κ. Υπάτης, όσο και η Υπηρεσία Πρασίνου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος θα βοηθήσουν στον καθαρισμό του οικοπέδου. Τελειώνοντας θα ήθελα να προσθέσω ότι όλοι οι ιδιοκτήτες έχουν ειδοποιηθεί τόσο τηλεφωνικά, όσο και με επιστολές, τις οποίες απέστειλα και στην Υπηρεσία Πρασίνου. Όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων που έχει κάθε Τοπικό Συμβούλιο. Χρειάζεται όμως και η ευαισθητοποίηση του καθενός από μας όχι μόνο για την ιδιοκτησία μας, αλλά και για την ιδιοκτησία του άλλου.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος Τ.Κ. Υπάτης Βασιλική Παπανάγνου»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση