Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ατελείωτα κι επικίνδυνα τα έργα στην οδό Στυλίδος…

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 13:53 Ατελείωτα κι επικίνδυνα τα έργα στην οδό Στυλίδος…

Αποδέκτες πολλών καταγγελιών γίναμε τις τελευταίες ημέρες με την νέα «χάραξη» της μοναδικής λωρίδας (άνοδος) στην οδό Στυλίδος στην Ανατολική έξοδο της Λαμίας όπου συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά έργα από το Δήμο Λαμιέων και τη ΔΕΥΑΛ.

Η καινούρια «χάραξη» έχει χαρακτηριστεί άκρως επικίνδυνη, ενώ πολλά παράπονα διατυπώνονται και για την ποιότητα του παράδρομου  - ο οποίος χρησιμοποιείται για κάθοδος - στην αρχή του, από τις γραμμές της Ροδίτσας, όπου δεν έχει στρωθεί με πίσσα.

Πιο σημαντική είναι όμως η παρατήρηση για την επικινδυνότητα του κομματιού που έχει δοθεί για άνοδος, με αναγνώστρια μάλιστα να μας καταγγέλλει ότι βρήκε με τον καθρέφτη της σε πινακίδα και λίγο έλειψε να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της.

Οι καταγγελίες αναφέρουν επίσης ότι εκτός από τα στενά ζιγκ - ζαγκ υπάρχουν και σαμαράκια που σε βγάζουν από το δρόμο σου.

Επειδή οι καταγγελίες είναι πολλές, ας μη βιαστούμε να τα ρίξουμε στην ικανότητα κάποιων συμπολιτών μας στη οδήγηση και οι υπεύθυνοι ας κοιτάξουν να εξασφαλίσουν μια ομαλότερη και ασφαλέστερη διέλευση, όσο διαρκούν οι συγκεκριμένες εργασίες.