Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. Λαμίας αποχαιρετά τον Χρήστο Καρόπουλο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 13:16 Ο Πρόεδρος του Α.Σ. Λαμίας αποχαιρετά τον Χρήστο Καρόπουλο

Διαβάστε την συλλυπητήρια επιστολή του Προέδρου του Α.Σ. Λαμίας, Θανάση Παπαθανασόπουλου, στη μνήμη του π. Διευθυντή Χρήστου Καρόπουλου.

«Κάποιες απώλειες είναι δύσκολο να τις αποδεχτείς , όταν μάλιστα πρόκειται για φίλο και για πολλά χρόνια στενό συνεργάτη.

Ο Χρήστος Καρόπουλος υπηρέτησε στην ΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ από το 1988 . Από το έτος 2008 ,ήταν Γενικός Δ/ντής μέχρι τον Οκτώβριο 2019 που συνταξιοδοτήθηκε από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαμίας, τον διάδοχο της ΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.  

Υπήρξε ευφυής , οξυδερκής , ειλικρινής και με πολλές γνώσεις σχετικά με τα θέματα που απασχολούσαν τον Συνεταιρισμό.

Προσπαθούσε ήρεμα και χωρίς εξάρσεις να προστατεύει και να διευθύνει πάντα την Υπηρεσία προς όφελος όλων δηλ. των συναλλασσομένων , αγροτών , των υπαλλήλων και εν γένει του Συνεταιριστικού κινήματος.

Σε όλα τα τμήματα που διεύθυνε άφησε ανεξίτηλη την παρουσία του , γιατί με τις πλούσιες ιδέες του και τα οράματά του ήταν  το πρότυπο για όλους όσους είχαν σχέση με την Υπηρεσία μας.

Με την συμπεριφορά του , την προσωπικότητά του και τις εν γένει προσπάθειες του προσέφερε όχι μόνο στην Υπηρεσία που διεύθυνε αλλά και γενικώς στην Τοπική Κοινωνία , για την οποία ο πρόωρος χαμός του αποτελεί μεγάλη απώλεια.

 Θα αποτελεί όμως παράδειγμα προς μίμηση .

Αιωνία η μνήμη του

Καλό παράδεισο Φίλε Χρήστο»

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣ ΛΑΜΙΑΣ