Ευχαριστήριο για την Εντατική Καρδιολογική Μονάδα του ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 13:58 Ευχαριστήριο για την Εντατική Καρδιολογική Μονάδα του ΓΝ Λαμίας

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή του Δ/ντη του ΣΔΕ Λαμίας Δημήτρη Μπατζάκα, προς την Εντατικής Καρδιολογικής Μονάδα Εμφραγμάτων, μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

«Νιώθω την ανάγκη, να ευχαριστήσω από καρδιάς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα και τη θεραπεία που μου προσέφεραν, μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου που έχω υποστεί ανήμερα του Πάσχα, να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον άρτιο ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, τον άψογο τρόπο λειτουργίας, καθώς και την  άριστη οργάνωση της Εντατικής Καρδιολογικής Μονάδας αλλά και της Μονάδας Στεφανιογραφίας, πλεονεκτήματα που δεν περίμενα να διαθέτει η πόλη της Λαμίας.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω, τους γιατρούς που αποκατέστησαν επιτυχώς την καρδιακή μου βλάβη μέσα στο χειρουργείο, τους κ/ους Αντωνακόπουλο Αθανάσιο, Παπανάγνου Γεώργιο και Ξηρογιάννη Ιωάννη.

Tέλος ευχαριστώ τους «φύλακες αγγέλους» που με φρόντισαν την ώρα της επέμβασης, τις νοσηλεύτριες του αιμοδυναμικού Κατερίνα Αποστόλου και Μαρία Νικολοπούλου.

Με άπειρη ευγνωμοσύνη και εκτίμηση...»

Μπατζάκας Δημήτριος
Δ/ντης του ΣΔΕ Λαμίας."

Προσαρμοσμένη αναζήτηση