Ο άκυρος λόγος που άνδρας έκαψε ένα από τα μεγαλύτερα γκαράζ της Νέας Υόρκης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 20:56 Ο άκυρος λόγος που άνδρας έκαψε ένα από τα μεγαλύτερα γκαράζ της Νέας Υόρκης
Ένας 32χρονος συλληφθείς ομολόγησε την πράξη του και η δικαιολογία του προξενεί απορίες
 

Ένας 32χρονος άνδρας συνελήφθη στη Νέα Υόρκη με την κατηγορία του εμπρησμού, καθώς έκαψε έναν από τους μεγαλύτερους χώρους στάθμευσης στην πόλη.

Η πυρκαγιά προκάλεσε τον τραυματισμό 21 ανθρώπων οι 18 εκ των οποίων ήταν πυροσβέστες που επιχειρούσαν στο σημείο και την καταστροφή τουλάχιστον 135 οχημάτων. Tα περισσότερα από τα οχήματα ανήκαν σε αντιπροσωπεία της Mercedes που τα είχε σταθμευμένα στο γκαράζ για λόγους ασφαλείας.

Η φωτιά ξέσπασε στο δεύτερο όροφο του γκαράζ, με τις κάμερες ασφαλείας να έχουν καταγράψει τον νεαρό άνδρα το πρωί της Δευτέρας 17/9 να παραβιάζει ένα από τα οχήματα της αντιπροσωπείας και την ώρα που απομακρύνεται από το σημείο, αυτό να τυλίγεται στις φλόγες.

Ο άνδρας συνελήφθη οχτώ ώρες μετά τον εμπρησμό και κατά την ανάκρισή του ανέφερε στις αρχές πως αποφάσισε να βάλει φωτιά στο χώρο γιατί «πίστευε πως τα σταθμευμένα αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται από τον κόσμο για σεξουαλική δραστηριότητα!», όπως αναφέρει το pix11.com.

Κατά την μεταφορά του στο κρατητήριο αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Στίβενς δήλωσε πως λυπάται γι αυτό που συνέβη και ζήτησε συγνώμη...

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση