34 μαθήτριες κατήγγειλαν σεξουαλική βία και κατέληξαν στο νοσοκομείο από νέα επίθεση!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 09:00 34 μαθήτριες κατήγγειλαν σεξουαλική βία και κατέληξαν στο νοσοκομείο από νέα επίθεση!

34 μαθήτριες που είχαν δεχθεί σεξουαλική βία, το κατήγγειλα και κατέληξαν στο νοσοκομείο, ύστερα από άγρια επίθεση που δέχθηκαν από ομάδα αγοριών που τις είχαν παρενοχλήσει. Το πιο τραγικό είναι πως τα αγόρια είχαν μαζί τις μητέρες τους και άλλους γείτονες!

Η Ινδία θεωρείται ως η πλέον επικίνδυνη χώρα για τις γυναίκες εξαιτίας του υψηλού κινδύνου για σεξουαλική βία, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Thomson Reuters Foundation με τη συμμετοχή 550 ειδικών και η οποία δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο.

Νωρίτερα φέτος στο Μπιχάρ, περισσότερα από 30 κορίτσια δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση και βασανίστηκαν σε έναν ξενώνα. Η επίθεση του Σαββάτου είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα λόγω της καθυστέρησης προσφυγής στη δικαιοσύνη. Δέκα άνθρωποι, μεταξύ αυτών τέσσερις γυναίκες, συνελήφθησαν, δήλωσε στο Reuters ο αρχηγός της αστυνομίας Μριτιουντζάι Κουμάρ Τσουντχαρί.

Τα κορίτσια υπέστησαν ελαφρά τραύματα και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο. Τα αγόρια, ηλικίας 12-16 ετών, εισήλθαν σε ένα γήπεδο που βρισκόταν κοντά στο σχολείο στο χωριό Νταρμάκα, σε απόσταση 300 χλμ από την πρωτεύουσα Πάτνα, όπου τα κορίτσια έπαιζαν το Σάββατο και άρχισαν να φωνάζουν χυδαία επίθετα.

Αφού τα κορίτσια άρχισαν να διαμαρτύρονται, τα αγόρια έφυγαν κι επέστρεψαν λίγο μετά κραδαίνοντας ραβδιά κι έχοντας μαζί τους άλλους 20 ανθρώπους. «Τα αγόρια έφεραν μαζί τους τις μητέρες τους και άλλους από τη γειτονιά» περιέγραψε στο Ρόιτερς ο Μπαιντγιανάτ Γιαντάβ, ο επικεφαλής της περιφέρειας του Σουπάουλ. Μεταξύ των προσώπων που επιτέθηκαν στις μαθήτριες βρίσκονταν και ηλικιωμένες γυναίκες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com