Αγελάδα εισέβαλε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, προκαλώντας πανικό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 17:02 Αγελάδα εισέβαλε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, προκαλώντας πανικό

Η αγελάδα-δραπέτης προξένησε ζημιές 2.000 δολαρίων.

Το τελευταίο πράγμα που περιμένεις να δεις σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων είναι μια αγελάδα να γυρνά ανάμεσα στα οχήματα προκαλώντας χάος.

Κι όμως συνέβη σε μια έκθεση της Mazda στο Στέρλινγκ της Σκωτίας. Μια αγελάδα που το έσκασε από έναν χώρο αγοραπωλησίας βοοειδών, έφτασε μέχρι το χώρο στάθμευσης της αντιπροσωπείας και εν συνεχεία πανικόβλητη μπήκε μέσα στο κτήριο προκαλώντας αναστάτωση και ζημιές ύψους 2.000 δολαρίων σε δύο εκθέματα.

«Ήταν από τις περίεργες ημέρες της ζωής μου», δήλωσε στο Fox News ο διευθυντής πωλήσεων, James Merrins.

«Ήμασταν στην έκθεση και τότε είδα έναν από τους πωλητές μου να τρέχει φωνάζοντας "αγελάδα, αγελάδα, αγελάδα". Την επόμενη στιγμή η αγελάδα ήταν μέσα στην αίθουσα και έδειχνε ήρεμη. Όταν όμως οι αυτόματες πόρτες έκλεισαν πίσω της, πανικοβλήθηκε και τότε όλοι μας τρέξαμε να κρυφτούμε στα γραφεία μας γιατί δεν υπήρχε τρόπος να τη σταματήσουμε», πρόσθεσε.

Τελικά το προσωπικό κατάφερε με κάποιο τρόπο να πιάσει το ζώο και λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης του έφτασε στην αντιπροσωπεία για να το παραλάβει. Ζήτησε συγνώμη για την αναστάτωση και ανέλαβε να καλύψει το κόστος των ζημιών. Μάλιστα πρόσφερε στον διευθυντή πωλήσεων ένα μπουκάλι ουίσκι ως ένδειξη καλής θέλησης, ενώ συμφώνησαν να διευθετήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες μεταξύ τους, χωρίς να χρειαστεί η εμπλοκή της αστυνομίας.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση