Άθλια ρατσιστική επίθεση σε πτήση της Ryanair – «Άσχημη, μαύρη σκύλα!» [video]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 13:06 Άθλια ρατσιστική επίθεση σε πτήση της Ryanair – «Άσχημη, μαύρη σκύλα!» [video]
Κι ευτυχώς που υπάρχουν τα κινητά τηλέφωνα. Το όλο περιστατικό καταγράφηκε από επιβάτη της πτήσης FR9015 της Ryanair με έναν ρατσιστή επιβάτη να βρίζει σκαιότατα την γυναίκα και με το πλήρωμα της εταιρείας να κατηγορείται από τους επιβάτες ότι καθυστέρησε δραματικά να σταματήσει τον άνθρωπο αυτόν νωρίτερα.
 
Με τους υπόλοιπους επιβάτες να προσπαθούν να τον σταματήσουν εξοργισμένοι από το να βρίζει την άτυχη γυναίκα και μέλος του πληρώματος να προσπαθεί αρχικά να τον ηρεμήσει αντί να τον πετάξει έξω από το αεροπλάνο. Το βίντεο από την άγρια λεκτική επίθεση εναντίο της γυναίκας ανέβασε στο Facebook ο David Lawrence.
 

Το βίντεο δείχνει μέλος του πληρώματος να προσπαθεί να ηρεμήσει τον επιβάτη ενώ εκείνος συνεχίζει να βρίζει την γυναίκα. Την αποκάλεσε μεταξύ άλλων: «άσχημη, μαύρη μπάσταρδη».

«Σου λέω, ότι ελπίζω κάποιος να καθίσει ανάμεσά μας γιατί δεν θέλω να καθίσω δίπλα στην άσχημη μούρη σου, την άσχημη γ@μημενη φάστασ σου», φώναζε. Όταν εκείνη προσπάθησε να του απαντήσει με ήρεμο τρόπο εκείνος της είπε: «Μην μου μιλάς με γ@μημένη ξένη γλώσσα ηλίθια άσχημη αγελάδα».

Την απείλησε κιόλας λέγοντάς της:«Στο λέω! Αν δεν πας να καθίσεις αλλού θα σε βάλω εγώ αλλού». Ένας νεαρός επιβάτης που καθόταν στην πίσω σειρά προσπάθησε να παρέμβει και του είπε να στματήσει την ώρα που το πλήρωμα δεν ήξερε πως να διαχειριστεί την κατάσταση.

Τόσο ο επιβάτης που κατέγραφε το περιστατικό όσο και πολλοί που το είδαν αργότερα άσκησαν δριμύτατη κριτική στην Ryanair που απέτυχε να προστατεύσει νωρίτερα την γυναίκα. Μάλιστα την επικρίνουν γιατί η γυναίκα αναγκάστηκε να καθίσει αλλού αντί να πετάξουν τον ρατσιστή έξω από το αεροπλάνο.

Εκπρόσωπος της Ryanair δήλωσε στο RT ότι για το περιστατικό έγινε αναφορά στην αστυνομία του Έσεξ αλλά δεν έκανε καμία δήλωση για την πολιτική της εταιρείας απέναντι σε ρατσιστές επιβάτες.

πηγη: RT, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση