Ζωντανή, λένε τώρα, η κόρη του προέδρου της Λέστερ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 18:12 Ζωντανή, λένε τώρα, η κόρη του προέδρου της Λέστερ

Ενώ η Αγγλία και το ποδόσφαιρο τελούν υπό το σοκ του χτεσινοβραδινού δυστυχήματοςστο Λέστερ, δεν φαίνεται να είναι τελικά στα θύματα ο πρόεδρος της ομάδας.

Ενώ η Αγγλία και το ποδόσφαιρο τελούν υπό το σοκ του χτεσινοβραδινού δυστυχήματοςστο Λέστερ, δεν φαίνεται να είναι τελικά στα θύματα ο πρόεδρος της ομάδας.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν τον ισχυρό άνδρα της Λέστερ αλλά και την κόρη του να συγκαταλέγονται στους νεκρούς, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί η παρουσία του Βιτσάι Σριβανταναπράμπα στο ελικόπτερο.

Παράλληλα διαψεύδεται και η πληροφορία ότι σε αυτό επέβαινε και η 34χρονη κόρη του Ταϊλανδού επιχειρηματία, Βοράμας (ή Rux).

Υπενθυμίζεται ότι το ελικόπτερο απογειώθηκε μέσα από το γήπεδο των «ελαφιών», με τον πρόεδρο της ομάδας μέσα σε αυτό, όπως μετέδωσαν τα αγγλικά Μέσα, ενώ αργότερα είχε ειπωθεί ότι σε αυτό επέβαιναν 5 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο πιλότοι και η κόρη του Σριβανταναπράμπα.

Η στιγμή της απογείωσης του ελικοπτέρου καταγράφηκε από τηλεοπτική εκπομπή πο ήταν σε εξέλιξη μετά τη λήξη του αγώνα.

 

 

Στο σημείο ξέσπασε φωτιά, ενώ στον χώρο του δυστυχήματος έφτασαν αμέσως ασθενοφόρα και μονάδες της πυροσβεστικής.

 

 

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο BBC: «Κυριολεκτικά ο κινητήρας σταμάτησε και γύρισα να δω τι συμβαίνει να άρχισε να παράγει θόρυβο. Τότε οι λεπίδες άρχισαν να γυρίζουν και ακούστηκε μία μεγάλη έκρηξη. Υπήρξε μία μεγάλη μεγάλη φλόγα».

Από το πρωί εκατοντάδες φίλαθλοι της Λέστερ έχουν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο της Ομάδας.

Εικόνες από το σημείο όπου συνετρίβη το ελικόπτερο κατέγραψε το ελικόπτερο του Sky News.

 

 

Φωτογραφίες: Reuters

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση