Σοκ στη Βρετανία - Βίαιος θάνατος βρέφους που η μητέρα του το έδενε στην κούνια του -ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 18:40 Σοκ στη Βρετανία - Βίαιος θάνατος βρέφους που η μητέρα του το έδενε στην κούνια του -ΦΩΤΟ

Απαλλάχτηκαν από την ανθρωποκτονία αλλά κρίθηκαν ένοχοι για παραμέληση ανηλίκου και πρόκληση θανάτου. Ο λόγος για τη Λόρεν Κόιλ και τον σύντροφό της Ρις Χίθκοτ από τη Βρετανία, οι οποίοι κακοποιούσαν το 19 μηνών κορίτσι όπως αποκαλύφθηκε από τα ανατριχιαστικά μηνύματα που αντάλλασσαν αλλά και από την έρευνα που ακολούθησε του θανάτου του παιδιού.

Στο δικαστήριο ακούστηκαν τα μηνύματα που αντάλλασσε το ζευγάρι όπου μοιράζονταν την ανησυχία τους για την περίεργη συμπεριφορά της μικρούλας.

"Είμαι αγχωμένη με την Έλλι. Με δάγκωνε έτσι κι εγώ την έκλεισα στο δωμάτιό της. Χτυπά το κεφάλι της στους τοίχους. Τη χτύπησα πολύ κι εγώ" γράφει σε ένα μήνυμά της η μητέρα του παιδιού με τον σύντροφό της να απαντά σε άλλο "θα τη διαλύσω όταν γυρίσω σπίτι. Θα την κλείσω στο δωμάτιό της".

Άλλο ένα σε παρόμοιο ύφος έστειλε στις 20 Μαρτίου, μόλις τρεις ημέρες πριν το παιδί βρεθεί νεκρό δεμένο στο κρεβάτι του με σφιχτά δεσμά σε στήθος και πόδια. "Η Έλλι παίζει πάλι. Την έκλεισα στο δωμάτιό της" έγραφε η μητέρα και ο Χίθκοτ απαντούσε: "Θα μάθει να φέρεται όταν επιστρέψω χα χα χα".

Σε άλλα μηνύματα απαντούσε ο ένας στον άλλον πώς θα τιμωρήσουν τη μικρή δείχνοντας τη σκληρότητά τους. Επίσης, η νεαρή μητέρα παραπονιόταν ότι η μικρή ήταν ανήσυχη τα βράδια και δεν την άφηνε να κοιμηθεί. Σε άλλα μηνύματα έγραφε ότι ήταν τόσο αγχωμένη που ήθελε να πηδήξει μπροστά σε τρένο.

Είχαν διαμορφώσει την κούνια της σαν κλουβί ενώ από τα κάγκελα κρέμονταν σχοινιά με τα οποία κρατούσαν δέσμιο το παιδί. Η 19 μηνών Έλλι Μέι βρέθηκε νεκρή στην κούνια της μπρούμυτα δεμένη σε στήθος και πόδια. Έφερε μώλωπες σε καρπούς και αστραγάλους ενώ σημάδια είχε σε όλο το κορμί του καθώς ήταν δεμένο σφιχτά. Αυτός ήταν ο τρόπος του νεαρού ζευγαριού για να μην μετακινείται το βράδυ. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η μικρή πέθανε από βίαιο περιορισμό με δεσμά σε μπρούμυτη στάση στο κρεβάτι του σε συνδυασμό με υπερθερμία.

Το βρέφος πέθανε στο διαμέρισμα που διέμενε με τη μητέρα του και τον σύντροφό της στο Λανκασάιρ τον Μάρτιο ενώ η δίκη τους εκτυλίχθηκε αυτήν την εβδομάδα. Το ζευγάρι βρέθηκε ένοχο επειδή προκάλεσε ή επέτρεψε τον θάνατο του παιδιού, επίσης ένοχοι κρίθηκαν και για άσκηση βίας απέναντι σε παιδί επειδή το αιχμαλώτιζαν στο κρεβάτι του και ακόμη και γιατί την έδεναν.

Πηγή: Daily Mail

Προσαρμοσμένη αναζήτηση