Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέταξαν έξω μητέρα που θήλαζε το μωρό της σε εμπορικό κέντρο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 16:06 Πέταξαν έξω μητέρα που θήλαζε το μωρό της σε εμπορικό κέντρο!

"Να πάτε στο σπίτι σας", είπε η διεύθυνση και απομάκρυνε κακήν κακώς μία μητέρα που θήλαζε το μωρό της σε εμπορικό κέντρο στην Ινδία.

“Δεν επιτρέπονται θηλασμοί στο εμπορικό κέντρο”, ανέφερε στο Twitter η εφημερίδα The Telegraph για το περιστατικό στην πόλη Καλκούτα.

Την παρατήρηση αυτή προς την γυναίκα έκανε η διοίκηση του κέντρου στο Facebook ως απάντηση σε σχόλιό της στον ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου εξέφραζε παράπονα επειδή δεν υπήρχε ειδικός χώρος για τον θηλασμό μέσα στο εμπορικό.

Η απάντηση του εμπορικού κέντρου προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών που όπως υποστηρίζουν προσβάλλει την μητέρα.

Οι γυναίκες που θηλάζουν σε δημόσιους χώρους είναι κοινό θέαμα στην Ινδία. Αλλά ο δημόσιος θηλασμός είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα σε όλο τον κόσμο. Η δημοσίευση στο εξώφυλλο ενός περιοδικού στην Ινδία μιας φωτογραφίας ενός μοντέλου που θηλάζει προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στις αρχές του χρόνου.

Η Αμπιλάσα Αρούπ Ντασαντικάρι μοιράστηκε την εμπειρία της στο Facebook την Τρίτη και έγραψε τη σελίδα του South City Mall ότι δεν υπήρχε συγκεκριμένος χώρος για θηλασμό και ότι το προσωπικό στο εμπορικό κέντρο της υπέδειξε να θηλάσει το μωρό της μέσα στην τουαλέτα. Εκείνη όμως χαρακτήρισε την ιδέα “αποκρουστική” και έδωσε χαμηλή βαθμολογία στο εμπορικό κέντρο μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Ο διαχειριστής της σελίδας απάντησε ότι ο θηλασμός δεν επιτρέπεται μέσα στα καταστήματα και ότι η γυναίκα θα έπρεπε να έχει οργανώσει διαφορετικά την ημέρα της καθώς το μωρό της δεν χρειάζεται να θηλάζει “ανά πάσα στιγμή”.

Στη συνέχεια η διεύθυνση του εμπορικού κέντρου ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε ότι διαθέτει χώρο για τον θηλασμό και την αλλαγή πάνας του μωρού σε κάθε όροφό του.

Πηγή: newsit.gr