Πρόγονος της Μέγκαν Μαρκλ είχε σχέση με το Παλάτι από το 1856

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 12:11 Πρόγονος της Μέγκαν Μαρκλ είχε σχέση με το Παλάτι από το 1856

Όλα ξεκινούν από τη Μέρι Μπερντ, που σίγουρα δεν φανταζόταν ποτέ πού και σε ποια θέση θα κατέληγε η τρισέγγονή της Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας. Όλοι ασχολούνται με τη ζωή της στο Παλάτι, αλλά και με τη ζωή της πριν από το Παλάτι . Η οικογένεια της έχει κι αυτή μια ιστορία που ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, κι όπως δημοσιεύει η εφημερίδα SUN η Δούκισσα του Σάσεξ είναι παλαιότερη γνώριμη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας λόγω προγόνων! 

Σύμφωνα με τη SUN η προ-προ-προ γιαγιά της Μέγκαν  ονομαζόταν Μέρι Μπερντ και πριν από περίπου 160 χρόνια, το 1856, εργαζόταν στο προσωπικό του Παλατιού των Ουίνδσορ. Είχς τη θέση της μαγείρισσας.

Η Μέρι Μπερντ παντρεύτηκε τον Τόμας Μπερντ, έναν Ιρλανδό υποδηματοποιό, που υπηρέτησε στην Ιρλανδία και στην Ινδία, ως Βρετανός αξιωματικός του στρατού.Η οικογένειά της την αποκήρυξε και το ζευγάρι μετακόμισε με τον στρατό στην Μάλτα, όπου απέκτησαν δύο παιδιά. Ένα από τα παιδιά τους ήταν η προ-προ γιαγιά της Μέγκαν, που γεννήθηκε στο 1862 και ονομαζόταν επίσης Μέρι.

Μετά τον θάνατο του Τόμας, η Μέρι μετακόμισε με τα παιδιά της στον Καναδά, πριν εγκατασταθεί μόνιμα στο Νιού Χαμπσάιαρ.  

Απόγονός της είναι ο πατέρας της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ.

https://twitter.com/TheSun/status/1069523605292232704

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση