Αποφυλακίζεται το «Τέρας του Γούστερ» - Έσφαξε τρία παιδιά και κάρφωσε τα πτώματά τους σε φράχτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 16:55 Αποφυλακίζεται το «Τέρας του Γούστερ» - Έσφαξε τρία παιδιά και κάρφωσε τα πτώματά τους σε φράχτη

Ο Ντέιβιντ ΜακΓκρίβι δεν θεωρείται πλέον επικίνδυνος σύμφωνα με τη βρετανική δικαιοσύνη - Τη δεκαετία του 70 ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ένα βρέφος 9 μήνων, στραγγάλισε ένα 4χρονο αγόρι και έκοψε τον λαιμό της δίχρονης αδελφούλας του.

Ο Ντέιβιντ ΜακΓκρίβι, καταδικασμένος δολοφόνος τριών μικρών παιδιών τη δεκαετία του '70 στη Βρετανία, πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος μέσα στις επόμενες εβδομάδες, καθώς το βρετανικό δικαστικό σύστημα έκρινε ότι δεν είναι πλέον επικίνδυνος.

Η είδηση της αποφυλάκισης του «Τέρατος του Γούστερ» κάνει σήμερα τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ, και πολλοί πολίτες της Βρετανίας εκφράζουν οργή, ανησυχία και προβληματισμό για το γεγονός ότι ο διαβόητος δολοφόνος σύντομα θα κυκλοφορεί στους δρόμους.

Ο 67χρονος σήμερα ΜακΓκρίβι διέπραξε την τριπλή δολοφονία στη ηλικία των 21 ετών.

Στις 13 Απριλίου του 1973, ημέρα Παρασκευή, οι γονείς των τριών παιδιών, Έλσι και Κλάιβ Ραλφ, ζήτησαν από τον νεαρό, που ήταν νοικάρης τους, να φυλάξει τα παιδιά τους το σύντομο διάστημα που θα έλειπαν απο το σπίτι. Τα δύο χρόνια που ζούσε μαζί με την οικογένεια Ραλφ, ο ΜακΓκρίβι είχε κάνει πολλές φορές baby sitting, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

thimata-dave

Εκείνη τη βραδιά όμως, χωρίς ποτέ να κατανοήσει κανείς το λόγο, ο 21χρονος σκότωσε τα τρία παιδιά το ένα μετά το άλλο, με διαφορετικούς τρόπους, προτού κατακρεουργήσει τα πτώματά τους και τα καρφώσει στα κάγκελα του φράχτη του γειτονικού σπιτιού.

Όταν το ζεύγος Ραλφ επέστρεψε στο σπίτι του το μοιραίο βράδυ, οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν προτού αντικρίσουν το αποτρόπαιο θέαμα. Προστατεύοντάς τους από την εικόνα που μπορεί και να τους σκότωνε, τους μετέφεραν στο τμήμα και εκεί τους ανακοίνωσαν ότι και τα τρία παιδιά τους ήταν νεκρά. Ο ΜακΓκρίβι είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου το 9 μήνων μωρό τους, είχε στραγγαλίσει το 4χρονο αγοράκι τους και είχε είχε κόψει τον λαιμό της δίχρονης κορούλας τους.

Η μόνη αιτιολογία που παρουσίασε ποτέ ήταν ότι «το μωρό δεν σταματούσε να κλαίει».

Μιλώντας στη Sun, η 68χρονη σήμερα μητέρα των τριών παιδιών εξέφρασε την οργή και την απελπισία της για την αποφυλάκιση του ΜακΓκρίβι.

«Μου είχαν πει ότι δεν θα έβγαινε ποτέ από τη φυλακή. Κάρφωσε τα μωρά μου σε κάγκελα, τα ακρωτηρίασε και πέθαναν μαρτυρικά», δήλωσε κλαίγοντας η γυναίκα.

Δείτε βίντεο: Αποφυλακίζεται το «Τέρας του Γούστερ»  που έσφαξε 3 παιδιά - Κάρφωσε τα πτώματά τους σε φράχτη

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση