Αυτή είναι η γυναίκα του El Chapo – Του διαβόητου βαρόνου του καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 19:05 Αυτή είναι η γυναίκα του El Chapo – Του διαβόητου βαρόνου του καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού

Η Emma Coronel, η γυναίκα που ο El Chapo παντρεύτηκε όταν εκείνη ήταν μόλις 18 και εκείνος 57 χρονών δήλωσε αθώα του αίματος που έχει πνίξει το Μεξικό από το καρτέλ των ναρκωτικών. Την είδε σε τοπικά καλλιστεία το 2006 και την ερωτεύτηκε. Η 29χρονη σήμερα Coronel, μίλησε στο Telemundo και είπε ότι ποτέ δεν γνώριζε τις παράνομες δραστηριότητες του συζύγου της και μάλιστα το έκανε ακόμα καλύτερο, λέγοντας ότι αυτό που ονειρεύεται είναι μια ήσυχη ζωή με τον άνδρα της και τα δίδυμα κοριτσάκια τους κάπου μακριά…

Η Emma Coronel, τις τελευταίες εβδομάδες στέκεται στο πλευρό του El Chapo στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν. Ο βαρόνος του καρτέλ της Σιναλόα, αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονίες, διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα χρήματος.

«Φυσικά και δεν ήξερα τίποτα για τις δραστηριότητες του συζύγου μου», είπε η 29χρονη Coronel, μιλώντας στους δημοσιογράφους. «Τα ΜΜΕ έκαναν διάσημο τον Χοακίν (σ.σ. το πραγματικό όνομα του El Chapo είναι Χοακίν Γκουζμάν Λοέρα)», είπε η Coronel. Πρόσθεσε μάλιστα ότι τα ΜΜΕ ήταν εκείνα που έφτιαξαν την εικόνα του παντοδύναμου βαρόνου των ναρκωτικών… Είπε ότι ο ίδιος ο El Chapo είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τον τρόπο που εξελίσσεται η δίκη του.

Στην συνέντευξη διάρκειας 30 λεπτών η Coronel είπε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως μητέρα που αναθρέφει μόνη της τις 7χρονες δίδυμες κόρες που απέκτησε με τον El Chapo.

Η εμφάνισή της τα έδειχνε όλα αυτά. Καταπονημένη από την ζωή με ένα πανάκριβο λευκό κοστούμι και γόβες στιλέτο η Coronel περιέγραψε πως αντιμετωπίζει τα χαστούκια της χλιδάτης ζωής της.

Και θυμήθηκαν κάποιοι τα ταπεινά γενέθλια που έκανε για τις κόρες της με θέμα την Barbie τον περασμένο Αύγουστο.

Η Emaly Guadalupe και η María Joaquina παρότι είναι μόλις επτά ετών σύμφωνα με την μητέρα τους, ξέρουν τα πάντα για τον πατέρα τους. Τα πάντα; Τέλος, πάντων, όσα ξέρει η μητέρα τους…

«Ξέρουν που είναι ο πατέρας τους, ξέρουν τι συμβαίνει. Είναι πολύ ήρεμα και χαρούμενα κορίτσια», είπε η ίδια.

Η ίδια λέει για τις δυσκολίες: «Υπάρχουν καλές μέρες και κακές. Υπάρχουν μέρες που δεν τρώω τίποτα και πονάει το κεφάλι μου». Η αλήθεια είναι ότι είναι μεγάλη η ταλαιπωρία για την  δόλια την σύζυγο του βαρόνου του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού. Όπως λέει επίσης η ίδια, είναι άβολα τα καθίσματα στο δικαστήριο και χάνει και γεύματα με την δίκη σε εξέλιξη. Και μέσα σε όλα έχει και τα ΜΜΕ να θέλουν μια δήλωση από την γυναίκα του El Chapo.

Η Coronel λέει επίσης ότι δεν είναι δικός της ο λογαριασμός στο Instagram που έκανε την εμφάνισή του τους τελευταίους μήνες με φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική της ζωή. Η ίδια από την στιγμή που εκδόθηκε ο σύζυγός της από το Μεξικό στις ΗΠΑ περνάει συχνά από ανάκριση από τις αμερικανικές αρχές. Ο Χοακίν Γκουζμάν Λοέρα έχει δηλώσει ένοχος για τις κατηγορίες διακίνησης ναρκωτικών αλλά οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι κάποιοι τον παγίδευσαν. Είναι αντιμέτωπος με ισόβια αν καταδικαστεί.

Η Coronel είναι παρούσα διαρκώς στη δίκη για να στηρίξει το “στεφάνι της”. Λέει, ότι κάνει ότι θα έκανε κάθε γυναίκα για τον σύζυγό της. Και δηλώνει τυχερή που τον γνώρισε και ελπίζει στην αθώωσή του. Όχι όσο άλλες γυναίκες που βρέθηκαν στο διάβα του El Chapo και βρέθηκαν σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτων νεκρές ή δεν βρέθηκαν καθόλου.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση