Θρίλερ με ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν στις Σέρρες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 16:46 Θρίλερ με ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν στις Σέρρες

Σε θρίλερ εξελίσσεται η αναζήτηση του ηλικιωμένου Θανάση Πολυχρονιάδη, ο οποίος εξαφανίστηκε μαζί με το τρακτέρ του, εδώ και εβδομάδες από την Βέργη Σερρών.

Την Τρίτη εντοπίστηκαν σε χαράδρα, σε δύσβατη ορεινή περιοχή, έξω από το χωριό, το τρακτέρ που οδηγούσε ο ηλικιωμένος και η πλατφόρμα που ήταν προσαρτημένη σε αυτό, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι κοντά στο τρακτέρ βρέθηκαν το καπέλο που φορούσε ο αγρότης και τα μπιτόνια με το λάδι που ήταν φορτωμένα στην πλατφόρμα.

Αστυνομικοί κατέβηκαν στη χαράδρα με σκοινιά, για να διαπιστώσουν εάν το πτώμα του άτυχου Θανάση Πολυχρονιάδη βρίσκεται εκεί, ωστόσο δεν εντόπισαν κάτι.

Όπως αναφέρουν ντόπιοι και πηγές της Αστυνομίας, το συγκεκριμένο σημείο είχε ερευνηθεί από αστυνομικούς και θηροφύλακες, όμως δεν υπήρχε καλή ορατότητα λόγω του φυλλώματος των δέντρων και χιονιού που είχε καλύψει μεγάλη έκταση, όμως το πέσιμο των φύλλων και το λιώσιμο του χιονιού βοήθησαν να αποκαλυφθεί το τρακτέρ του ηλικιωμένου.

Ο τόπος που βρέθηκε το τρακτέρ φυλασσόταν όλη την νύχτα και οι έρευνες ξεκίνησαν ξανά το ξημέρωμα.

Γύρω στις 15:30 της Τετάρτης, σε μικρή απόσταση εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά και υπολείμματα σώματος, τα οποία όλοι εικάζουν ότι ανήκουν στον άτυχο ηλικιωμένο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να πιστοποιηθεί αν δεν υπάρξει έλεγχος μέσω DNA.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ανθρώπινο σώμα που βρέθηκε έφερε ίχνη επίθεσης από άγρια ζώα, γεγονός που εξηγεί, κατά πολλούς, το γεγονός ότι δεν βρέθηκε ακέραιη η σορός, αλλά τμήματα της.

Πηγή ρεπορτάζ: ant1news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση